Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική μας πόλο των ανδρών

Ξεκίνημα με ισοπαλία 8-8 έκανε η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, κόντρα στην Κροατία, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας μία φορά στα γκολ της τάξεως των τριών τερμάτων, όμως οι Κροάτες αντέδρασαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι πήγε στο γκολ μέχρι το τέλος, με την Εθνική μας να κερδίζει τις εντυπώσεις, να μένει όμως με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολουθούν τα παιχνίδια κόντρα σε Γερμανία και Ιαπωνία, με την Εθνική μας να θέλει το δύο στα δύο αλλά και καλή διαφορά τερμάτων για να μπορέσει να βγει πρώτη στον όμιλο. Η πρωτιά στον όμιλο χαρίζει απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, αλλιώς η 2η ή η 3η θέση υποχρεώνουν να δώσει χιαστί αγώνα με τις εθνικές ομάδες που θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις στον Α’ Όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 2-1, 1-2

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Γούβης, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 4, Τζωρτζάτος.

Κροατία (Τούτσακ): Μπίγιατς, Μπούριτς 1, Φάτοβιτς, Κράπιτς, Λάζιτς, Μπούκιτς, Βουκίσεβιτς, Ζούβελα 2, Μάρινιτς-Κράγκιτς 1, Βρίλιτς, Μπάσιτς 1, Καρκόφ 3, Πόπαντιτς. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.