Ν. Ρωμανός: Υποκριτική η άρνηση Κασσελάκη στο θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων

«Η πλειοψηφία στηρίζει την κυβέρνηση στη μεταρρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή “Μπρα ντε φερ” με τη Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη.

«Η πλειονότητα των πολιτών είναι σίγουρα μαζί μας σε αυτό από εκεί και πέρα το αν οργανωμένες μειοψηφίες θα καταλάβουν ότι έχουμε αλλάξει εποχή ή θα συνεχίσουν να είναι προσκολλημένες σε άλλες δεκαετίες προφανώς είναι κάτι που θα πρέπει να μας το απαντήσουν οι εκπρόσωποι αυτών των μικρών μειοψηφιών» είπε για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Ρωμανός και συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να είμαστε σχεδόν η μόνη χώρα στον κόσμο η οποία δεν επιτρέπει τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Δεν γίνεται να υπάρχουν 40.000 παιδιά τα οποία πάνε σε άλλες χώρες ακριβώς επειδή δεν τους έχουμε δώσει τη δυνατότητα να μπορούν εδώ να σπουδάσουν σε μη κρατικά πανεπιστήμια, και για να το συνδέσω και με τη συζήτηση για την αξιωματική αντιπολίτευση και την υποκρισία τους, δεν γίνεται ο κ. Κασσελάκης να μην επιτρέπει στα ελληνόπουλα να έχουν αντίστοιχες σπουδές με αυτές που είχε ο ίδιος, χωρίς να πληρώσουν τα χρήματα για να πάνε στην Αμερική. Αυτό είναι κάτι άκρως ταξικό και νομίζω ότι ειδικά άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται έχουν χτίσει μια ατζέντα κόντρα στην ταξικότητα, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα υποστήριζαν μια τέτοια μεταρρύθμιση».

Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα θέσει το σχετικό πλαίσιο.

Τέλος, ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνεχίζει να πολιτεύεται με fake news σε ό,τι αφορά το σενάριο υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη, κάνοντας αναφορά και στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. «Δεν ξέρω ποιος έχει ναυτία στο πλοίο για Σπέτσες, αλλά σίγουρα δημιουργεί ναυτία μια αντιπολίτευση που συνεχίζει να πολιτεύεται με αυτόν τον τρόπο», συμπλήρωσε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.