Μουρούτης για Σαμαρά: «Τον τιμώ αλλά δικιά μου είναι η υποψηφιότητα» (Video)

«Αυτονόητο» ότι ένας πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να στηρίζει «τη δική μου ή οποιαδήποτε υποψηφιότητα» είπε ο Γιώργος Μουρούτης, απαντώντας στο «άδειασμα» του Αντώνη Σαμαρά, με κύκλους γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζουν πως η υποψηφιότητα του κ. Μουρούτη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, «δεν έχει σχέση με εμάς, ούτε και τη στήριξή μας».

Μιλώντας στo Εδώ με τον Σταμάτη Ζαχαρό, ο κ. Μουρούτης πρόσθεσε «φανταστείτε να τρέχει ή να ταυτίζεται στη μάχη του σταυρού με οποιαδήποτε υποψηφιότητα».

«Νομίζω ότι έκανε το θεσμικά αυτονόητο να πει ότι δεν έχει σχέση με τη δική μου ή με οποιαδήποτε υποψηφιότητα. Από εκεί και πέρα είναι γνωστή η σχέση μου με τον κ. Σαμαρά, τον τιμώ, με τίμησε κι εκείνος με τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου και του ιδίου ως πρωθυπουργού αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, τον τιμώ, θα συνεχίσω να τον τιμώ αλλά είναι μια υποψηφιότητα δικιά μου που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως σε όλη την κοινωνία. Δηλαδή όσοι πιστεύουν ότι θα μπορούσα να βάλω ένα λιθαράκι για το καλό της της πατρίδας μου και να εκπροσωπήσω επαρκώς την πατρίδα μου στην Ευρώπη, μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα στις εκλογές», είπε ο κ. Μουρούτης.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Ανακοίνωσε 15ο μισθό σε πολύτεκνους εργαζόμενούς της και σταθερές τιμές για όλο το 2024

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης απονέμει στην εταιρεία ΧΩΤΟΣ Το Superior Taste Award !

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.