Ποιοί θα πάρουν ευκαιρίες τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές

Με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, αλλά και σε όσους πρόκειται να δοκιμαστούν για το εάν θα παραμείνουν στο ρόστερ και της νέας σεζόν.

Μην φανταστείτε ότι θα γίνει, βέβαια, κανένα ολικό rotation, τουλάχιστον όχι στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη και κάποιες περιορισμένες στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί δεν θέλει ο Ολυμπιακός να μικρίνει η διαφορά από τους διώκτες του, να χαλάσει η εικόνα στο τέλος, αλλά και να χάσει η ομάδα τον κορμό που θα έχει και τη νέα σεζόν.

Έτσι σε αυτά τα ματς αναμένεται να δούμε τον Κίτσο να παίζει και πάλι στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά και τον Βρουσάι ή και τον Ανδρούτσο σε αυτή του δεξιού. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια.

Φυσικά θα δούμε περισσότερο τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, όπως και τον φορμαρισμένο Ρόνι Λόπες.

Περιμένουμε τον Μαμαντού Κανέ στο κέντρο και τον Φαντιγκά στα άκρα της επίθεσης, ενώ σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά από την Β’ ομάδα, όπως οι Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.