Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης – Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές τρόμου έζησαν πριν από μερικά 24ωρα οι επιβάτες αεροσκάφους της Jet2 που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Αττάλεια, στην Τουρκία, όταν ο πιλότος φέρεται να λιποθύμησε την ώρα που το αεροσκάφος βρισκόταν στα 30.000 πόδια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Birmingham Live το αεροπλάνο μετά το επεισόδιο με τον πιλότο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Επιβάτης της πτήσης LS1239 μιλώντας στο Birmingham Live δήλωσε ότι το χάος ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης στο αεροπλάνο υπήρξαν αναταράξεις. «Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρξαν αναταράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», συμπλήρωσε.

Ο επιβάτης επισήμανε επίσης ότι το προσωπικό του αεροπλάνου έκανε «ό,τι μπορούσε» για να κρατήσει τους ανθρώπους ενήμερους στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι περίμεναν στον διάδρομο του «Μακεδονία» για περισσότερο από μία ώρα να φτάσει ασθενοφόρο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.