Πετρούνιας: «Ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο»

©EUROPEAN GYMNASTICS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε για έκτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους κι αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο του στη γυναίκα του και στις κόρες του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε ότι δάκρυσε σκεπτόμενος ότι τον βλέπουν τα «κορίτσια του», ενώ εξήγησε τους λόγους που αυτό το μετάλλιο είναι ξεχωριστό.

«Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά. Έκανα μια γρήγορη αναδρομή σ’ όλη τη δύσκολη χρονιά που είχα. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα.

Εκτός από έναν αθλητή, όλοι ήταν νεότεροί μου. Παίζουμε με την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2024 μπορούμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε πρωταθλήματα. Όλοι σκεπτόμαστε την πρώτη θέση.

Το κλίμα είναι πολύ καλό, φιλοξενεί πολλούς Έλληνες. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στα κορίτσια μου. Έχω δώσει κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό μου. Έχω δώσει και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.