Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Ο 20χρονος μετήχθη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος. Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» είπε κατά την απολογία του, ομολογώντας επίσημα το έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του. Επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά για θρησκευτικό υπόβαθρο.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ» και προσέθεσε:« Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα “ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει .Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ως προς τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.