Πέντε ταινίες για «Netflix and Chill»

©Pixabay

Δούλευες όλη μέρα, ή ήσουν όλη μέρα στη σχολή και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να απολαύσεις μια ταινία; Ακολουθούν πέντε ταινίες που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις.

Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες στο Netflix.

 Hustle

Η έμπειρη στιςμικροκομπίνες Πένι ψάχνει για αρσενικά θύματα στην Κυανή Ακτή, πεδίο δράσης της Tζόζεφιν. Παρά τις προσπάθειες της τελευταίας να ξεφορτωθεί τον ανταγωνισμό, η Πένι επιμένει και μια συμμαχία συνάπτεται.

Crazy, Stupid, Love

Συντετριμμένος από το τέλος του γάμου του και απελπισμένος με τα ραντεβού, ο Καλ δέχεται χείρα βοηθείας από έναν γυναικά που πρόκειται να βρει το ταίρι του.

Ενόλα Χολμς

Αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα της, η έφηβη Ενόλα Χολμς προσπαθεί να ξεπεράσει σε ευφυΐα τον μεγάλο αδερφό της, Σέρλοκ, και να βοηθήσει έναν λόρδο που το ‘σκασε.

Royalteen

Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

Senior Year

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό της: να γίνει η βασίλισσα του χορού.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.