Πειραιάς: Δεν τους δεχόταν κανένα ξενοδοχείο επειδή είχαν σκύλο – Έμειναν στο λιμάνι

Στο λιμάνι του Πειραιά έμεινε το βράδυ ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, μετά από αρνήσεις ξενοδοχείων να τους φιλοξενήσουν, επειδή είχαν μαζί τους σκύλο.

Το ζευγάρι έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα μαζί με το σκυλάκι του για να πάρει το πλοίο για Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου. Άρχισαν να αναζητούν ξενοδοχείο, αλλά τους απέρριπταν επειδί είχαν μαζί τους το ζώο.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο OPEN

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε η σύζυγός του.

Να σημειωθεί πως ο νόμος δεν ορίζει πως απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό υπόκειται στις πολιτικές του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.