Παύλος Μαρινάκης: «Οι δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας καταθέτουν “σήμερα” υπόμνημα για τους Σπαρτιάτες ενώ η προθεσμία έληξε στις 20/4»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της δημοκρατίας μας. Ούτε την τελευταία μας νομοθετική πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ψηφίσει, ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη» τονίζει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή και τομεάρχη δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Αυλωνίτη, ότι θα καταθέσουν «σήμερα κιόλας» υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών.

«Σήμερα! Ενώ η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 του μηνός…» τονίζει ο κ. Μαρινάκης.

«Οι δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας, που κόπτονται για το κράτος δικαίου, συκοφαντώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη, μένουν σταθερά μόνο στα μεγάλα λόγια και στη δημιουργία εντυπώσεων. Όπως τότε που επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Από επαναστατική γυμναστική και δηλώσεις χορτάσαμε. Αλλά την Δημοκρατία την υπερασπίζεται κανείς με πράξεις» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το δόγμα της κυβέρνησης για “νόμο και τάξη” έχει καταρρεύσει παταγωδώς»
Αίτημα κατάργησης του ΕΦΚ στον καφέ έθεσε εκ νέου στον Κωστή Χατζηδάκη η Ελληνική Ένωση Καφέ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.