Ανδρουλάκης: Να δώσει εντολή άρσης του απορρήτου ο Μητσοτάκης για την παρακολούθησή μου

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

«Δεν είχα τη τύχη με το μέρος μου αλλά έχω την αγάπη σας», είπε στην έναρξη της ομιλίας του για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό να ξανά πιάσει το νήμα από την αρχή».

«Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

«Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την υπόθεση της παρακολούθησής του.

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός και προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έχει γίνει περίγελος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν δέχομαι ψιθύρους, δεν θα γίνω συμμέτοχος στις παρανομίες τους» σημείωσε και πρόσθεσε πως «με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν τελειώσει τα “περάστε από το τμήμα δι’ υπόθεσίν σας».

«Να εγκρίνει άρση απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως προϊστάμενος της ΕΥΠ ώστε να ενημερωθούν όλοι για τον λόγο παρακολούθησης, πρόσθεσε. Δεν θα αφήσω καμία σκιά στην πολιτική μου πορεία σημείωσε αναφέροντας τις θέσεις που έχει κατα καιρούς εκφράσει στην ευρωβουλή. Για τα εθνικά θέματα δεν δέχομαι να κουνάνε το δάκτυλο στην Δημοκρατική Παράταξη» τόνισε για το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Δείτε την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη:

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.