Παρακολουθήσεις: Την Παρασκευή η συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Την Τετάρτη 24/08 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα τον διορισμό νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, στην θέση του Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Την Παρασκευή 26/08 θα διεξαχθεί η προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Τη Δευτέρα, 29/08 θα διεξαχθεί η συζήτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Στις 31/08 ή 01/09 θα συνεδριάσει και πάλι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα αιτήματα της αντιπολίτευσης. Έχει ζητηθεί να κληθούν για ακρόαση στην επιτροπή ο νέος και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, η εισαγγελέας κα Βλάχου, ο παραιτηθείς γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.