Παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ δίνει hint για το ποιος θα είναι ο νέος 007

©James Bond 007 – Facebook

Ο παραγωγός του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον κατάσκοπο σε επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραιτήθηκε επίσημα από το ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά το «No Time to Die» το 2019. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε συνολικά πέντε ταινίες Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με την ομάδα παραγωγής πίσω από την κινηματογραφική σειρά, ο ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Ο παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον, έκανε μία νύξη στο θέμα. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» είπε ο Γουίλσον, σύμφωνα με το Deadline για τη διαδικασία του κάστινγκ προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Και συνέχισε: «Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το γυμνάσιο. Γι’ αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Independent» φαίνεται απίθανο οι παραγωγοί του Μποντ να επικεντρώνονται σε κάποιον 20 ετών. Αν σκοπεύουν να επιλέξουν έναν ηθοποιό που είναι στην πραγματικότητα γύρω στα τριάντα τότε αποκλείονται οι Τομ Χάρντι, 45 ετών και Ίντρις Έλμπα, 50 ετών. Πέιτζ και ο Μάντεν είναι 34 και 36 ετών, αντίστοιχα, οπότε ο Γουίλσον θα μπορούσε να υπονοεί ότι ένας από τους δύο ίσως επιλεγεί για τον ρόλο, σημειώνεται.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.