Πανελλήνιες 2022: Συγχαρητήρια Κεραμέως στον αριστούχο πρόσφυγα από το Ιράν

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Eurokinissi

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τον αριστούχο υποψήφιο Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, καθώς και με τον διευθυντή του σχολείου του.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Κεραμέως συνεχάρη τον αριστούχο μαθητή από το Ιράν και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Τόνισε, επίσης, πως το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών.

Η υπουργός Παιδείας του ζήτησε από το διευθυντή του σχολείου να μεταφέρει τα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται πως και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αριστούχο μαθητή Κούρο Ντουρμοχαμαντί, που αρίστευσε στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη το νεαρό, λέγοντάς του ότι αποτελεί παράδειγμα και είναι πηγή αισιοδοξίας. Μάλιστα, τον κάλεσε την ερχόμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο 19χρονος έφτασε με την οικογένεια του με μια πλαστική βάρκα, σε μια ακτή της Λέσβου πριν από τρία χρόνια και σήμερα, με 18,25 είναι ο δεύτερος σε βαθμολογία στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις μαθητής της θετικής κατεύθυνσης του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

O 19χρονος έγραψε 20 στα Μαθηματικά και στην Φυσική, 19,5 στη Χημεία και 13,5 στην Έκθεση.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.