Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0: Ο Αϊτόρ του «χάρισε» το τρίποντο

©ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε για την 1η αγωνιστική της Super League στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Ιωνικό και επικράτησε με 1-0.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια μεταγραφική «βόμβα», καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μπερνάρντ Ντουάρτε από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες φάνηκαν να ψάχνουν τα πατήματά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 21ο λεπτό με τον Μάτζη, με τον φορ του Ιωνικού να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπρινιόλι ο οποίος εξουδετέρωσε το πλασέ του Έλληνα επιθετικού.

Στο 45ο λεπτό ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του από τον Χουτεσιώτη και από τα έντεκα μέτρα ο Αϊτόρ άνοιξε το σκορ διαμορφώνοντας το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν στα πρώτα λεπτά. Ο ρυθμός του β’ ημιχρόνου ήταν πεσμένος, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός απείλησε ανά διαστήματα την εστία του Ιωνικού, δίχως όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (32’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (84’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ (84’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (76’ Βέρμπιτς). 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός / 5-3-2):  Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Αντούνες, Βαλεριάνος, Μάσας (87’ Κοκκίνης), Μεντόσα (60’ Μίλο), Αοσμαν, Ιωαννίδης (61’ Οφούσου), Μάντζης (87’ Ελευθεριάδης). 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.