Όταν το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετατρέπεται σε… ρινγκ [vids]

©Juliet Bawuah – Twitter

Τούχελ και Κόντε σχεδόν πιάστηκαν «στα χέρια», αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε είχαν επεισόδιο μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Τσέλσι και Τότεναμ προσέφεραν θέαμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Η ένταση ήταν στα ύψη, με πρωταγωνιστές τους Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε.

Τα «αίματα άναψαν» μετά το 1-1 του Χόιμπεργκ στο 68′, όταν ο Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε μπροστά από τον Τούχελ με τον τελευταίο να του ζητά τον λόγο.

Ωστόσο ακολούθησε νέα ένταση μετά το τελικό σφύριγμα, ο Κόντε έδωσε το χέρι του στον τεχνικό των μπλε ο οποίος φάνηκε να το κρατά επίμονα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το το γήπεδο της Τσέλσι «φιλοξενεί» μια μάχη προπονητών. Η πρώτη ήταν το 2014, σε αγώνα Τσέλσι – Άρσεναλ, ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Αγγλίας.

Ο Μουρίνιο έκανε παράπονα στον τέταρτο, ο Βενγκέρ «τρελάθηκε» και έσπρωξε τον Πορτογάλο τεχνικό.

Λίγα χρόνια αργότερα, ακολούθησε νέα «μάχη» του Μουρίνιο. Αυτή τη φορά με τον Κόντε. Ο Πορτογάλος έβλεπε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διασύρεται με 4-0 από την Τσέλσι, με τον Κόντε να πανηγυρίζει έντονα τα γκολ της ομάδας του.

Στον επόμενο αγώνα οι δύο προπονητές ανέβασαν παλμούς, αλλά τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι.

Ο Πορτογάλος ήταν παρών σε μία ακόμα ένταση, καθώς ένα χρόνο αργότερα τα «έβαλε» με βοηθό του Σάρι που πανηγύρισε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.