Opening credits σειρών για τα οποία κανείς δεν πατάει skip

Οι «τίτλοι αρχής» σε μία σειρά δεν δείχνουν μόνο τα ονόματα των συντελεστών της.

Αντιθέτως, ο ρόλος τους είνα να εισάγουν το θεατή στον κόσμο τους. Το εισαγωγικό μέρος συνοδεύεται από κάποιο ιδιαίτερο μουσικό κομμάτι και μπορεί να μείνει στη μνήμη του κοινού για χρόνια.

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους αρχής αγαπημένων σειρών που κανείς δεν πατάει skip.

Star Trek: The Original Series (1966–1969)

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο του 1966 και διήρκεσε για 3 σεζόν. Το εξαιρετικό μουσικό θέμα της γράφτηκε από τον Alexander Courage.

Tales from the Crypt (1989–1996)

Τα opening credits του Tales from the Crypt είναι από τα πιο χαρακτηριστικά, με τον CryptKeeper να είναι ιδανικός οικοδεσπότης.

Beverly Hills, 90210 (1990–2000)

Μπράντον, η Μπρέντα, η Κέλι, ο Ντίλαν, ο Στιβ, η Άντρεα, ο Ντέιβιντ και η Ντόνα επηρέασαν μια ολόκληρη γενιά. Την μουσική έγραψε ο John E. Davis και στο άκουσμά της πολλοί θα νιώσετε νοσταλγία.

The X-Files (1993–2018)

Το μουσικό θέμα της τηλεοπτικής σειράς The X-Files κατάφερε να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό το κοινό, ώστε να είναι η μουσική που «ηχεί» στο μυαλό μας κάθε φορά που ακούμε μια «σκοτεινή» ιστορία ή μια θεωρία συνωμοσίας.

Friends (1994–2004)

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν τα opening credits από τα «Φιλαράκια»; Οι τίτλοι αρχής του πολυαγαπημένου sitcom είναι από τα πιο ευχάριστα που έχουν υπάρξει στην τηλεόραση. Δημιουργοί του πασίγνωστου τραγουδιού με τίτλο I’ll Be There for You είναι το συγκρότημα The Rembrandts.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.