Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ξεκίνημα «με το δεξί»

©ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική της Super League, με την ομάδα του Κορμπεράν να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, με τον Αγκιμπού Καμαρά να μην μπορεί να ευστοχήσει από κοντά στο τέταρτο λεπτό. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν κοντά στο γκολ και στο έκτο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Χασάν κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Παντελάκης συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Χασάν και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Στη θέση του πέρασε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μανωλά να στέλνει την μπάλα στην εστία του Βατσλίκ. Ωστόσο, ο Λιάσος, ο οποίος έκανε το γέμισμα, ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Βαλμπουενά στο 57΄, έπειτα από σέντρα του Άβιλα.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με πλασέ του Ραντζέλοβιτς στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την ομάδα του Κορμπεράν να παίρνει τη νίκη και να ξεκινά «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ανδρούτσος (46’ Άβιλα), Μανωλάς (79’ Μπα), Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης (54’ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε (64’ Μασούρας), Χασάν (53’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35’ λ. τρ. Μπαγκαλιάνης), Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (78’ Ριέστρα), Λώλης (61’ Παμλίδης), Μορέιρα (60’ Τζίμας), Κόντε (78’ Σταματελόπουλος).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.