Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «ερυθρόλευκους»

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού, τον οποίο νίκησε με 3-1, για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς, ψάχνοντας από νωρίς το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα. Στο 17ο λεπτό, ο Μπιέλ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Μπουχαλάκη, ο οποίος σούταρε με άνεση για το 1-0.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν πέτυχε και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο. Στο 45΄, ο Μπιέλ τροφοδότησε τον Ουί-Τζο, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, γύρισε την μπάλα στον Ισπανό κι εκείνος έκανε το 2-0.

Με το μυαλό στον Μαρσέλο

Αξίζει να αναφερθεί πως αντίκτυπος της μεταγραφής του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό άρχισε να φαίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης».

©LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» φίλους των «ερυθρόλευκων» που αποφάσισαν να πάνε στο γήπεδο για το ματς με τον Ιωνικό με στυλ αφιερωμένο στον Βραζιλιάνο.

©LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Μεντόσα για τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός κατάφερε να μειώσει με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μάντζη στο 53΄, αλλά ο Βατσλίκ έκανε σωτήρια επέμβαση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είχε τεράστια ευκαιρία για το 3-1, αλλά αστόχησε προ κενής εστίας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να τα καταφέρνει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα (66′ Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66′ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75′ Εμβιλά), Ντε Λα Φουέντε (75′ Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Αραμπί)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μίλο (82′ Κάνιας), Αντούνες, Ρομαό, Αντούνες, Φαντιγκά (46′ Μασάς), Άοσμαν, Μάντζης (83′ Ιωαννίδης)

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.