Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Μονόδρομος η νίκη

©ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού «τρέχουν», αλλά παίκτες και προπονητής έχουν στο μυαλό τους μόνο την αποψινή αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Europa League (19:45, Cosmote Sport 2).


Στην πρώτη αγωνιστική, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-1 από τη Ναντ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φράιμπουργκ, η οποία είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως οι Γερμανοί έχουν μία ομάδα με ταχύτητα αλλά και πως η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να ξαναμπεί στο «παιχνίδι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι πιθανές ενδεκάδες


Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κουλντέ, Κιουμπλέρ, Καϊτέλ, Έγκεσταϊν, Γκούντερ, Ντόαν, Γκριφό, Πέτερσεν.

Διαιτητές

Ο Σλοβένος Ματέι Γιούνγκ, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ. Ο Γιούνγκ θα έχει μαζί του ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζούνιτς, Βιντάλι, ενώ στο VAR θα είναι οι επίσης Σλοβένοι Ομπρένοβιτς, Πέριτς και 4ος ο Σμάιτς.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.