Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Απογοητευτικός και πάλι

©ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Γκρέγκοριτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Χέφλερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ολομόναχος κι έκανε το 1-0. Στο 25ο λεπτό έγινε το 2-0 για τηνΦράιμπουργκ. Ο Κιέρεχ τροφοδότησε τον Γκρέγκοριτς ανάμεσα στον Μπα και τον Σισέ και ο επιθετικός των Γερμανώ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 52′ οι Γερμανοί πέτυχαν το 3-0, με τον Γκρέγκοριτς να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά τους φιλοξενούμενους. Μετά και το 3-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι Γερμανοί έκαναν το 2/2 στον όμιλο, αφήνοντας την ομάδα του Κορμπεράν δίχως πόντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Ροντρίγκες), Ουί-Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιγιά (78′ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Γκρίφο (79′ Καϊτέλ), Κέρεχ (63′ Γιονγκ), Γκρέγκοριτς (62′ Σάντε).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3 (5′ Χέφλερ, 25′ 52′ Γκρέγκοριτς)
Καραμπάγκ – Ναντ 3-0 (60′ Οβούσου, 65′ Τζουμπίρ, 72′ Γιάνκοβιτς)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Φράιμπουργκ 6β.
Καραμπάγκ 3β.
Ναντ 3β.
Ολυμπιακός 0β.

Στην επόμενη αγωνιστική, στις 6 Οκτωβρίου, οι Πειραιώτες φιλοξενούν την Κάραμπαγκ, ενώ η Φράιμπουγκ υποδέχεται τη Ναντ. Αμφότερα τα παιχνίδια θα γίνουν στις 22:00.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.