Ολυμπιακός – ΑΕΚ [0 – 0]: Λευκή ισοπαλία στο «Καραϊσκάκης» με νικητή τον Παναθηναϊκό

©ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο μηδέν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει «δυνατά» στο παιχνίδι και να δημιουργεί κάποιες προϋποθέσεις ώστε να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Γκαρσία ώστε να προηγηθούν στο πρώτο μέρος.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να «κρατήσει μπάλα» έτσι ώστε να κάνει το παιχνίδι που ήθελε και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα και να πιέζουν την ΑΕΚ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 60ο λεπτό ο Χάμες κατάφερε να σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΚ, η οποία βρήκε τα πατήματά της μετά τα μέσα του δευτέρου μέρους. Καμία ευκαιρία όμως δεν ήταν αρκετή έτσι ώστε να αλλάξει το σκορ και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ του αποψινού ντέρμπι.

Μεγάλος κερδισμένος από το αποψινό παιχνίδι ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άνοιξε τη διαφορά του από την ΑΕΚ στους 8 βαθμούς και 12 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας να «οδηγεί» την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Άμβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Μασούρας, Χάμες Ροντρίγκεζ, Μπιέλ, Μπακαμπού

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.