Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον σύζυγο της Έφης Τσιχλάκη

©MiamiAccidentLawyer – Pixabay

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στο σύζυγο της 47χρονης Έφης Τσιχλάκη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από τα οκτώ χρόνια, θα αφαιρεθούν και οι 17 μήνες που είχε παραμείνει προφυλακισμένος.

Νωρίτερα, ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε με ψήφους 5 υπέρ και 2 κατά, ο 55χρονος σύζυγος της Έφης Τσιχλάκη, που τον Μάρτιο του 2016 βρέθηκε νεκρή, ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε.

Την ενοχή του 55χρονου συζύγου της πρότεινε, το πρωί της Τρίτης η Εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Κρήτης.

Η Εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύντομου βίου.

«Η Έφη Τσιχλάκη ήταν μια μορφωμένη, ευγενική, κοινωνική γυναίκα», τόνισε η Εισαγγελέας. «Η Έφη Τσιχλάκη έχασε τη ζωή της σε δύο στάδια», ανέφερε η Εισαγγελέας. «Δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της ο οποίος την χτύπησε, στη συνέχεια επιχείρησε την ακινητοποίησή της με στραγγαλισμό και ενόσω το θύμα ήταν στο πάτωμα ανίκανο να αντισταθεί, δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι», τόνισε..

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μπαίνοντας στο σπίτι, βρήκε το θύμα στην κουζίνα και της έδωσε το όπλο του να το φυλάξει και ότι τη στιγμή του θανάτου της, βρισκόταν στο μπάνιο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.