Οικονόμου: «Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο»

©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις ανακοινώσεις που έχει εκδώσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς -ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβέρνησης- και υπέρμαχος της αλήθειας».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κοινοποίησε και στο λογαριασμό του στο Twitter τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα σήμερα σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «αν κάποιος οφείλει να παραιτηθεί για τη προφανή δημοκρατική εκτροπή, αυτός δεν είναι ο διοικητής της ΕΥΠ, ούτε ο αντ’ αυτού του πρωθυπουργού, αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.