Οικονόμου για δηλώσεις Καραμανλή: Κανένα άδειασμα στον Μητσοτάκη

©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Κανένα άδειασμα προς τον πρωθυπουργό και καμία αιχμή», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Κανένα άδειασμα του πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση δεν υπήρχε στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Εάν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα αντιληφθεί πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όσα έχει προτάξει η κυβέρνηση, ήτοι την απόλυτη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φθάσουμε στο τι έγινε. Διακρίνω, πάντως, μία απελπισμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να παραμορφώσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού. Είναι οι ίδιοι που του επεφύλασσαν κριτική και στο παρελθόν. Είναι γνωστό πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαχρονικά σταθερές απόψεις για την παράταξη και την χώρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις δηλώσεις Καραμανλή.

Ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε πως σε ό,τι αφορά στην κυβέρνηση «δεν ανεχόμαστε καμία σκιά στη συγκεκριμένη υπόθεση».

Σε ό,τι αφορά αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Γιάννης. Οικονόμου επανέλαβε ότι η Ρωσία με όπλο τη ροή και την τιμή του φυσικού αερίου εξαπολύει μία ολομέτωπη επίθεση κατά της ευρωπαϊκών κρατών.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για επικοινωνιακό event σε ό,τι αφορά στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ. Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γιάννης Οικονόμου επέμεινε πως η Ελλάδα είναι σταθερός και σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ.

Σε ό,τι αφορά σε άρθρα του διεθνούς τύπου που μιλούν για αυταρχισμό στην Ελλάδα, τόνισε πως «μεταδίδουν μία εικόνα σε πλήρη διάσταση με την πραγματικότητα, κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας αυταρχικός ηγέτης».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.