Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου [vids]

Ενδιαφέρουσες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Εκεί που Ζούμε

Nέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα, βασισμένη στο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη. O νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. To εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα και θα τελειώσει απρόβλεπτα.

Φρανς (France)

H νέα ταινία του Μπρούνο Ντιμόν με την Λέα Σεϊντού εστιάζει στη ζωή μιας παρουσιάστριας ειδήσεων μεταξύ στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και της οικογένειάς της.

Ο Αγνωστος (The Stranger)

Νουάρ θρίλερ από την Αυστραλία. Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινά μία φιλία. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει.

Παγίδα (Huda’s Salon)

Ο Χάνι Αμπού-Ασάντ επιστρέφει με ένα πολιτικό θριλερ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Ληστής με Στυλ (Bandit)

H ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη», που κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία. Μια κοσμοπολίτικη εκδοχή με τους Τζος Ντουαμέλ και Μελ Γκίμπσον.

Το Φως του Διαβόλου (Prey for the Devil)

Η μοναχή Αν πιστεύει ότι το κάλεσμα της είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα εξορκιστής. H αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού.

Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή (Checkered Ninja 2)

Ο Καρό Νίντζα και ο Αλεξ στο κυνήγι του «Φίλιπ Επερμιντ. Οταν ο Επερμιντ καταφέρνει να αποφύγει την φυλάκιση, ο Καρό Νίντζα συνοδεύει τον Αλεξ στην επικίνδυνη αποστολή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.