Οι Simpsons «προέβλεψαν» τον καύσωνα στη Βρετανία [vid]

©Twitter- The Simpsons

Οι θαυμαστές της σειράς «The Simpsons» κάνουν πλάκα για το πως η κωμωδία κινουμένων σχεδίων «πρόεβλεψε» τον καύσωνα ρεκόρ που ζει το Ηνωμένο Βασίλειο το φετινό καλοκαίρι.

Άλλη μια φορα που «πρόβλεψη» των Simpsons βγαίνει αληθινή. Η χώρα αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που έχει προκαλέσει τις πιο υψηλές θερμοκρασίες που έχουν ποτέ καταγραφεί και σε ορισμένες περιοχές η θερμοκρασία στις 19 Ιουλίου έφτασε έως και 43 βαθμούς Κελσίου.

Ένα άλλο επεισόδιο της σειράς που βγήκε αληθινό ήταν η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ. Βάζοντας το στην λίστα με τις προβλέψεις του Simpsons.

Με αφορμή τις θερμοκρασίες που αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε μέρη της Ευρώπης, οι θαυμαστές της σειράς έχουν κοινοποιήσει μια σειρά από στιγμιότυπα από παλιά επεισόδια που προέβλεψαν τον καύσωνα.

Αρκετοί χρήστες του Twitter δημοσίευσαν απόσπασμα από το επεισόδιο της έκτης σεζόν «Bart of Darkness», στο οποίο ο Χανς Μόλεμαν βγαίνει από το σπίτι του και λέει γεια στον «Mr Sun», προτού αυτοπυρποληθεί στον καύσωνα.

Άλλοι ανέβασαν στιγμιότυπα από το φινάλε της 13ης σεζόν «Poppa’s Got a Brand New Badge», το οποίο ξεκινά με έναν καύσωνα να πλήττει το Σπρίνγκφιλντ.

«Οι Simpsons το είχαν προβλέψει» έγραψε ένας θαυμαστής της σειράς δίπλα στο απόσπασμα από το επεισόδιο που εμφανίζει το μελάνι να λιώνει από εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της οποίας αναγράφεται: «Το κύμα καύσωνα συνεχίζεται». «Οι Simpsons προέβλεψαν τα ΠΑΝΤΑ» έγραψε ένας άλλος θαυμαστής στα σχόλια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.