Οι μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τινάζουν την μπάνκα στον αέρα (βίντεο)

Η κορυφαία μεταγραφή έγινε πριν καλά-καλά τελειώσει η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, με τη Μάντσεστερ Σίτι να δίνει 60 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

Η Λίβερπουλ έκλεισε με αστραπιαίες ενέργειες τον 23χρονο Ντάργουιν Νούνιες, καταβάλλοντας το ποσό των 75 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα

Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ποντάρει κι η Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας στο… τραπέζι 35 εκατ. ευρώ για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Απ’ την άλλη, οι Βαυαροί φρόντισαν να «αρπάξουν» τον Σαντιό Μανέ από την Λίβερπουλ, με ένα εγγυημένο ποσό στα 32 εκ. ευρώ, ενώ πήραν και δύο παίκτες απ’ τον Αγιαξ, τον αριστερό μπακ, Νουσαΐρ Μαζραουί, ως ελεύθερο και τον κεντρικό αμυντικό, Ράιαν Γκράβενμπεργκ.

Η Ρεάλ επένδυσε στον Ορελιέν Τσουαμενί, δίνοντας για τον 22χρονο μέσο 80 εκατ. ευρώ στη Μονακό για να τον αποκτήσει.

Η Παρί απέκτησε ήδη και τον Νούνο Μέντες, τον 19χρονο αριστερό μπακ απ’ τη Σπόρτινγκ, δαπανώντας 38 εκατ. ευρώ.

Και στην Ιταλία όμως υπάρχει κινητικότητα, με τη Γιουβέντους να παίρνει και πάλι τον Πολ Πογκμπά, ενώ έχει ήδη ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Φεντερίκο Κιέζα έναντι 40 εκατ. ευρώ απ’ τη Φιορεντίνα, ενώ η Ιντερ δαπάνησε 23,6 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Χοακίν Κορέα απ’ τη Λάτσιο.

Τη μεγαλύτερη άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει παρουσιάσει φέτος ο Λουίζ Ντίας. Ο Κολομβιανός 25χρονος επιθετικός, αγωνιζόμενος μόλις 6 μήνες στη Λίβερπουλ, ανέβασε την αξία του κατά 25 εκατ. ευρώ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.