Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Μία εβδομάδα που ξεκινάει με ομαλή ροή και πολλές ευκαιρίες σε αισθηματικά και συμφωνίες.

zar_athrou_stra / Action Press

Ο Ερμής γυρνάει ορθόδρόμος και μας επιτρέπει να κάνουμε συμφωνίες, να υπογράψουμε συμβόλαια και να προβούμε σε νέα ξεκινήματα. Παρθένοι και Δίδυμοι ανακουφίζονται από την ορθόδρομη πορεία του Ερμή και μεγάλοι κερδισμένοι των ημερών είναι οι Ζυγοί και η Κριοί του πρώτου δεκαημέρου αλλά και οι Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι

ΚΡΙΟΣ: Μια υπέροχη εβδομάδα με υπέρμετρη εύνοια στα αισθηματικά σου. Νεοι έρωτες έρχονται ή επισημοποιείς μία ήδη υπάρχουσα σχέση. Ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος και ευνοεί πάρα πολύ τα θέματα που έχουνε να κάνουνε με υγεία ευεξία αλλά βοηθάει και πάρα πολύ στο να εξομαλύνει τις εργασιακές σου σχέσεις. Η καθημερινότητα σου θα βρίσκεται σε πιο συνεννοήσιμα επίπεδα και η ρουτίνα θα κυλάει καλύτερα. Στις 7 Οκτωβρίου σου δίνετε μία ευκαιρία να διακανονίσεις, να συζητήσεις και να συμφωνήσεις θέματα που αφορούν την καριέρα σου και το εργασιακό σου status.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι πάρα πολύ ωραίο συμβαίνει στο κομμάτι εργασιακών σου και της καθημερινής σου ρουτίνας στη δουλειά καθώς κάποιο θέμα που ήθελες από καιρό να διορθώσεις τώρα συμβαίνει. Η Υγεία σου και η ευεξία σου βρίσκονται στα καλύτερα τους μετά από καιρό και κάτι μου λέει ότι κρυφοί έρωτες μπορούν να προκύψουν μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς, το νου σου στα κουτσομπολιά.

Στις 7 Οκτωβρίου συμβαίνει κάτι μαγικό στο θέμα του έρωτα και πιθανότητα κάποιος ο οποίος θα σε κεντρίσει σε εγκεφαλικό επίπεδο θα σε ενθουσιάσει και ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πλανήτες στον Ζυγό σου ανανεώνουν όλη την ερωτική αύρα και συνεχίζεις απτόητος το κυνήγι του έρωτα. Ο Ερμής καθώς ορθοδρομεί στην Παρθένο σε βοηθάει πάρα πολύ να επιλύσεις
θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι ή ακομα να σκεφτείς και μία μετακόμιση. Στις 7 Οκτωβρίου έχεις μια πολύ θετική όψη που σε βοηθάει να διακανονίσεις χρέη και έξοδα που αφορούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επικοινωνία σου παίρνει τα πάνω της καθώς ο Ερμής γυρνάει ορθόδρόμος και ό,τι θες να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις τώρα είναι καλύτερη στιγμή. Πιθανότητα μία αύξηση ή μια προαγωγή να επηρεάσει θετικά και το θέμα του σπιτιού σου με μία ροή σταθερότητας και ηρεμίας. Στις 7 Οκτωβρίου οι πλανήτες σε βοηθάνε πάρα πολύ να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας η οποία θα βγει σε πολύ καλό δρόμο ή αν είσαι αδέσμευτος να ανοίξεις τα φτερά σου και πετάξεις για νέους έρωτες.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι και η πιο ερωτική εβδομάδα που διανύεις γιατί τα θέματα που θα ασχοληθείς θα είναι οικονομικά, επικοινωνίες, εργασία και νομικά ζητήματα. Ο Ερμής γυρνώντας ορθόδρομος ευνοεί την αύξηση των εισοδημάτων σου με αποκορύφωμα στις 7 Οκτωβρίου όπου μία συμφωνία σου φέρνει κέρδη. Την ίδια μέρα βρίσκεις μία λύση αναφορικά με την καθημερινότητα σου που γαληνευει την ρουτίνα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η Αφροδίτη να έφυγε από το ζώδιό σου αλλά οι καλές μέρες τα ερωτικά σου δεν έχουν τελειώσει ακόμα καθώς αυτή την εβδομάδα σου δίνεται μία πολύ όμορφη μέρα για να ανανεωθείς και να αισθανθείς ξανά από γοητευμένος εως ερωτευμένος. Η εβδομάδα αυτή μιλάει και για πολύ καλή έκβαση στο θέμα της αύξησης εισοδημάτων. Κατά τ’άλλα ο Ερμής στις δύο του
μήνα γυρνάει επιτέλους ορθό δρόμος στο ζώδιο σου και αυτό ευνοεί πάρα πολύ όλο σου το είναι καθώς τώρα πλέον μπορείς να συνεννοείσαι κανονικά με τον κόσμο γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ: Και κάμερα σε σένα Ζυγέ. Επιτέλους η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και μαζί με σένα χαίρεται όλη η πλάση. Η χρυσόσκονη πέφτει στην ερωτική σου ζωή και στην ανανέωση της εμφάνισής σου, δίνοντας σου μία υπέροχη μέρα αυτή της 1ης Οκτωβρίου οπου μία σχέση μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά και όμορφα ή μία υπάρχουσα σχέση να πάρει το δρόμο της μονιμοποίησης. Ο Ερμής ορθοδρομεί στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό βοηθάει πάρα πολύ την ψυχολογία σου και σου δίνει ευκαιρίες να επιλύσεις και θέματα οικογενειακά που από καιρό σε βασάνισαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι μία εβδομάδα που γιατρεύεις τα ψυχοσωματικά σου και βρίσκεις λύσεις που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σου. Ο μήνας ξεκινάει με ένα ωραιότατο restart καλών συνηθειών και νιώθεις ολοκαίνουργιος από άποψη ευεξίας. Ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο σου οίκο πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινάς πάλι να γίνεσαι πιο κοινωνικός συναντώντας φίλους και θυμάσαι λίγο τι σημαίνει διασκέδαση πέρα από τα ζόρια του Κρόνου. Ειδικά στις εφτά του μήνα θα είναι μία μέρα που θα ξεδώσεις και θα κοινωνικοποιηθείς στο έπακρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όχι, ο έρωτας δε σε έχει ξεχάσει. Μία νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα
από φιλικά άτομα είναι γεγονός. Κατά τ’άλλα τα οικονομικά σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα καθώς στις 7 του μήνα κάνεις μία συγκλονιστική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδη. Από τις 2
του μήνα μπορείς να διαπραγματευτείς ό,τι θέλεις σε θέματα καριέρας καθώς ο Ερμής γυρνάει ξανά ορθοδρομικός στο υπέροχο ζώδιο της Παρθένου που εσένα σε ευνοεί σε θέματα καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή η εβδομάδα δεν έχει και την σούπερ ερωτική διάθεση για σένα. Ωστόσο τα επαγγελματικά σου πάνε τόσο ρολόι που μπορείς να επιτύχεις συγκλονιστικές συμφωνίες. Ο μήνας
ξεκινάει με ένα «συγχαρητήρια πήρατε την προαγωγή που θέλατε». Επίσης ένα ζήτημα σπιτιού είτε αυτό είναι μετακόμιση είτε ανακαίνιση ή κάποιο πρόβλημα λύνεται. Κατά τ’ άλλα ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στην Παρθένο και αυτό σε διευκολύνει πολύ σε θέματα που έχουν να κάνουνε με ταξίδια του εξωτερικού ή με νομικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι κάνεις στα κρυφά στα ερωτικά σου το οποίο θα σου δώσει εξαιρετική χαρά μέσα στη βδομάδα. Η ψυχολογία σου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και η επικοινωνία σου η οποία επεκτείνεται σε θέματα καριέρας που αφορούν σχέδια, συμβόλαια και συμφωνίες. Μπορείς να υπογράψεις τώρα ό,τι θελεις. Τώρα που Ερμής γυρίσει ορθόδρόμος μπορείς να κλείσεις αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό που ήθελες καιρό. Και για να κλείσω πάλι με την ερωτική σου ζωή η λίμπιντο σου περνάει υπεροχα και το εγκεφαλικό σου ερωτικό αισθητήριο παίρνει φωτιά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ερμής γυρνάει επιτέλους ορθόδρομος στην Παρθένο και επηρεάζει θετικά τις ερωτικές σου σχέσεις. Τώρα επιτέλους μία σχέση αποσαφηνίζεται και κατανοείς τις συνθήκες τις οποίες βρίσκεσαι. Στις 7 υπάρχει μια υπέροχη όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα η οποία σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου δείχνει πως εξομαλύνεται ψυχολογική σου κατάσταση, η οποία είχε επηρεαστεί από τα θέματα των ερωτικών σου.


Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.