Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [8-14/10]

Οι ημέρες αυτές είναι εξαιρετικές και ευνοούνται πάρα πολύ οι Ζυγοί και οι Κριοί σε επίπεδα επικοινωνίας, έρωτα, οικονομικών συμφωνιών και θεραπείας παρελθοντικών τραυμάτων.

zar_athrou_stra / Action Press

Tυχεροί της εβδομάδας: Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες

Κριός: Μπορεί να έχετε την πανσέληνο στον δικό σας άξονα μεταξύ Ζυγού και Κριού -κι αυτό να σας φέρει γεγονότα σε θέματα αισθηματικών- όμως οι πλανήτες είναι μαζί σας. Στο κυρίως μενού είναι η ερωτική σας ζωή, η οποία δέχεται απίστευτη εύνοια και μπορεί να κάνει επιτέλους βήματα μπροστά, καθως όλο το καλοκαίρι λειτούργησε υπέρ σας. Στις 10 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, ένα ζώδιο που κατεξοχήν για εσάς σημαίνει έρωτα και μόνιμη σχέση. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα επίσημο βήμα στη σχέση σας και να επισημοποιήσετε την κοινή ζωή με το ταίρι σας.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή έχει ένα πενταράκι Μποφόρ στην ψυχολογία και το άγχος σας. Προσέξτε τη σωματική σας εξάντληση. Στα πάρα πολύ καλά νέα ότι στις 12 Οκτωβρίου σάς δίνεται μία εκπληκτική ευκαιρία για τα επαγγελματικά σας κι ο στόχος που είχατε -από καιρό τώρα- επιτέλους γίνεται πραγματικότητα καθώς λαμβάνετε αυτό για το οποίο κοπιάσατε πολύ καιρό με κέρδος μία προαγωγή ή μία αύξηση.

Δίδυμοι: Σας λυπήθηκε το πλανητικό σκηνικό με τον Αρη στο ζώδιό σας που θα κάνει αρμένικη βίζιτα και σας καλοπιάνει τώρα. Αυτή η εβδομάδα είναι ένα δώρο για σας. Το σπίτι σας σε ρόλο ξενοδοχείου αυτή την εβδομάδα καθώς θα επανέλθετε σε διάθεση κεφάτου party animal. Η εβδομάδα αυτή έχει έρωτα, έρωτα, έρωτα και διασκέδαση. Δεν ξέρω αν έγινα σαφής, αλλά ο έρωτας σού απλώνει τα δίχτυα κι ακόμα κι αν είναι δύσκολο να ερωτευτείς ποντάρω πως θα συμβεί. Η μοναδική μέρα, στην οποία πρέπει να προσέξεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα απ’ τις κρεπάλες είναι η 12η Οκτωβρίου.

Καρκίνος: Η εβδομάδα αυτή μιλάει για ξενέρωτα πράγματα – βλέπε σπίτι, οικογένεια, εργασιακά και γενικότερα καριέρα. Θα έρθει κι η εποχή για σένα να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε εκμεταλλεύσου τη συγκλονιστική ευκαιρία που σου δίνεται στις 12 Οκτωβρίου να πραγματοποιήσεις την αλλαγή στην καριέρα σου, την οποία περίμενες για καιρό. Σε προειδοποιώ, η αλλαγή αυτή δεν θα γίνει αναίμακτα. Θα υπάρξει λίγο ίντριγκα και ιδρώτας, αλλά θα πετύχεις τον στόχο σου. Το μόνο που θέλω να προσέξεις είναι τον εαυτό σου διότι στις αρχές -ιδιαίτερα- της εβδομάδας θα αισθάνεσαι μία παραπάνω κόπωση.

Λέων: Ως… θείο δώρο έρχεται αυτή η βδομάδα να σου επιστρέψει όλα όσα σου στέρησε το καλοκαίρι. Ε, ναι λοιπόν, είναι μία θεραπευτική ευλογημένη εβδομάδα, που σε βοηθάει να φτιάξεις τα χαλασμένα τσάκρα σου και τα νεύρα σου. Η 10η Οκτωβρίου μιλάει για μία πραγματικά θεραπευτική κατάσταση από συναισθηματικά και οικονομικά τραύματα. Η εβδομάδα κλείνει εκπληκτικά για σένα, καθώς θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου σχέση εξελίσσονται υπέροχα με τους πλανήτες να σου ρίχνουν… ερωτική χρυσόσκονη.

Παρθένος: Τώρα όλα μιλάνε για τα οικονομικά σου. Οι πλανήτες, λοιπόν, απ’ τον ζυγό σε ευνοούν πάρα πολύ στο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να κλείσεις νέες συμφωνίες στα εργασιακά σου και να αντεπεξέλθεις σε ό,τι χρέη και οικονομικές υποχρεώσεις έχεις. Θέλω να μου προσέξεις πάρα πολύ τη 12η Οκτωβρίου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, διότι η σχέση σου μπορεί να μπερδευτεί περίεργα με τα θέματα δουλειάς σου κι εκεί να υπάρξει μία συναισθηματική σύγχυση. Καλό είναι να μεταφέρουμε τα άγχη της δουλειάς στη σχέση μας, όλοι το ξέρουν αυτό.

Ζυγός: Συγχαρητήρια, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας. Η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σου ήδη έχει κάνει τα θαύματά της και τώρα -εφόσον έχεις ήδη ερωτικά θέματα στην ατζέντα σου- περνάς στο casting διότι αυτή η εβδομάδα μιλάει για έναρξη σχέσης. Σε άλλα νέα, μπαίνει κι ο Ερμής στο ζώδιό σου στις 10 Οκτωβρίου κι απογειώνει και το επικοινωνιακό σου διπλωματικό ταλέντο.

Σκορπιός: Κάνε μου υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο διότι τώρα δεν έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ kinky. Η εβδομάδα αυτή μιλάει για θέματα σπιτιού με εξαιρετικές λύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε προβλήματα που αφορούν την οικογένεια και τα μέλη της στις 12 και 14 Οκτωβρίου. Από κει και πέρα κάτι εξαιρετικό συμβαίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αυτό βοηθάει αρκετά την ψυχολογία σου. Κάνεις και μία επανεκκίνηση σε θέματα υγείας και ευεξίας. Στο καλό νέο της εβδομάδας φαίνεται κάτι ερωτικό να υπάρχει εκεί, προς τις 12 Οκτωβρίου, άντε… τσίμπησες και μία καλή όψη.

Τοξότης: Είσαι απ’ τους σούπερ ευνοημένους αυτή την εβδομάδα. Σου ξυπνάνε ερωτικά ένστικτα. Εάν δεν έχεις ήδη δεσμευτεί, αυτή η εβδομάδα είναι απ’ τις καλύτερες για να σου συμβεί το θαύμα, το οποίο λογικά θα συμβεί μέσα από παρέες και φίλους. Μία γνωριμία θα έρθει καλή και θα σε χτυπήσει… κατακούτελα ο έρωτας. Ενα άλλο μέσο, το οποίο δουλεύει εξαιρετικά για την ανεύρεση συντρόφου είναι και το διαδίκτυο, καθώς το πληκτρολόγιο παίρνει… φωτιά. Δεν έχω τίποτα ξενέρωτο να σου πω, όλα έχουνε στόχο το σεξ, τον έρωτα τη διασκέδαση και τα δημιουργικά σχέδια.

Αιγόκερως: Αυτή η βδομάδα ασχολείται με τον πυρήνα της ψυχοσύνθεσής σου, δηλαδή με λεφτά και καριέρα. Στα πάρα πολύ καλά νέα είναι ότι στις 12 ή 14 Οκτωβρίου κάνεις μία συγκλονιστική επαγγελματική συμφωνία με τεράστιο οικονομικό όφελος. Αυτή η συμφωνία θα αλλάξει το μέλλον σου προς το καλύτερο. Στις 12 Οκτωβρίου, όμως, θέλω να προσέξεις λίγο την επικοινωνία σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Υδροχόος: Κάτι σκαρώνεις εσύ κι έχει να κάνει με επικοινωνία, δημιουργία. Κάποιο σχέδιο που αφορά ίσως το εξωτερικό. Αυτό θα έχει άμεσο όφελος στην προσωπική σου προβολή. Στις 12 ή 14 Οκτωβρίου έχεις τεράστιες ευκαιρίες να κλείσει συμφωνίες που θα πάνε πάρα πολύ καλά. Στις 12 Οκτωβρίου, επίσης, θέλω να προσέξεις αρκετά διότι μία ερωτική ιστορία μπορεί να παρουσιάσει συναισθηματική σύγχυση και να σου προκαλέσει αναστάτωση. Αν και δεν φημίζεσαι ότι αναστατώνεσαι εύκολα δεν ανησυχώ πολύ για σένα διότι αυτό τον μήνα, γενικότερα, οι πλανήτες είναι μαζί σου.

Ιχθύες: Αυτή η εβδομάδα μιλάει για εκπληκτική αύξηση στα εισοδήματά σου. Είναι η εποχή που αρχίζεις και νιώθεις οικονομική ασφάλεια κι αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Περιέργως, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ψυχολογικά, καθώς αισθάνεσαι πιο ισχυρός. Ενα κρυφό σου σχέδιο θα πάρει σάρκα και οστά στις 12 και 14 Οκτωβρίου και θα σου επιφέρει πάρα πολλά κέρδη. Πρόσεξε μόνο στις 12 Οκτωβρίου, επίσης, διότι η κόπωση θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.