Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [7-11/11]

Μία απ’ τις πιο δύσκολες πίστες αστρολογικά είναι αυτή εβδομάδα, η οποία δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε καθόλου, καθώς υπάρχει μεγάλη εναλλαγή όψεων – κυρίως για τα σταθερά ζώδια. Στις 8 Νοεμβρίου έχουμε μία δύσκολη έκλειψη, η οποία επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου με αλλαγές, αποκαλύψεις και σοβαρές εξελίξεις, οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι την άνοιξη.

zar_athrou_stra / Action Press

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Τοξότες, Υδροχόοι

Διάβασε και το ζώδιο του ωροσκοπίου σου:

Κριός: Το πάρτι των αστρολογικών όψεων αυτής της εβδομάδας συμβαίνει στον άξονα που αφορά τα οικονομικά σου. Ουσιαστικά η έκλειψη αυτή έρχεται να σου ταρακουνήσει την οικονομική σταθερότητα και να σε κάνει να ασχοληθείς με λύσεις βιώσιμων εισοδημάτων και διακανονισμό χρεών. Να ξέρεις ότι οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Στα SOS αυτής της εβδομάδας είναι και κάποιες φιλικές σου σχέσεις, οι οποίες πρέπει να μην μπερδευτούν με τον σεξουαλικό τομέα διότι μετά δεν θα μπορούν να ξεμπερδευτούν, όσο κι αν τώρα το κρυφοδιασκεδάζεις.

Ταύρος: Τα Ρίχτερ χτυπούν την υπάρχουσα σχέση σου, η οποία προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά αυτή η εβδομάδα όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά φέρνει κι ανατροπές. Αποκαλύψεις στον άξονα, που αφορά εσένα και τους άλλους είτε αυτό είναι προσωπική σχέση, είτε συνεργασία. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα στις 7 του μήνα να διαλύσεις μία συνεργασία επαγγελματική ή να χωρίσεις απ’ την ερωτική σου σχέση. Η μοναδική καλή ημέρα είναι η 10η Νοεμβρίου, όταν θα έχεις μία ευκαιρία να περάσεις καλά με φίλους και να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα ευδοκιμήσει μετά τις 15 του μήνα.

Δίδυμοι: Δεν είσαι ακριβώς στη δίνη του κυκλώνα, αλλά έχεις κι εσύ τα προβλήματά σου με τον ανάδρομο Αρη – όσο να πεις ζορίζεσαι. Δείξε προσοχή στο θέμα ψυχικής και σωματικής υγείας, διότι ο ανάδρομος Αρης, με την ένταση που βγάζει, σε φέρνει εύκολα σε θέση κατάρρευσης. Στις 6 Νοεμβρίου θα υπάρξουν καρμικά γεγονότα, πρέπει να δωσεις ιδιαίτερη σημασία, ενώ στις 9 Νοεμβρίου θα σου έρθουν και ξαφνικά γεγονότα με τρόπο υπόγειο, τα οποία θα σου επηρεάσουν την ψυχολογία. Η μόνη καλή ημέρα για εσένα είναι η 8η Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ηλιου-Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού.

Καρκίνος: Ο κυβερνήτης σου αυτή την εβδομάδα βρίσκεται πρωταγωνιστής με την έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου, η οποία συμβαίνει στον άξονα του Ταύρου-Σκορπιού και αφορά τις ερωτικές εξελίξεις στη ζωή σου. Θα υπάρξουν, όμως, ξαφνικά γεγονότα σε μία ερωτική γνωριμία με έντονο το στοιχείο της αποκάλυψης, στην οποία θα εμπλακεί  δύσκολα και το περιβάλλον των φίλων σου. Ερωτας και φίλοι θα γίνουν… αχταρμάς και δεν θα βγάλουν κάποιο καλό αποτέλεσμα. Δώσε βάση σε ό,τι συμβεί σ’ αυτή την έκλειψη διότι τα γεγονότα αυτά θα σε επηρεάσουν σε βάθος χρόνου μέχρι και την άνοιξη.

Λέων: Δεν θα στο κρύψω! Είναι μία βδομάδα απ’ τις πιο δύσκολες κι η έκλειψη που συμβαίνει στις 8 Νοεμβρίου ταρακουνάει όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, όπως σπίτι, γάμο ή σχέση και καριέρα. Ολα αυτά θα συμβούν αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου (αν ανήκεις στο πρώτο ή το τρίτο, χαλάρωσε και χαμογέλα σαν την Τζοκόντα). Εσύ στο δεύτερο δεκαήμερο λοιπόν, Λέοντα, θα έχεις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, εξελίξεις, αλλαγές, χωρισμούς και ξαφνικές αποχωρήσεις είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά. Ο,τι συμβεί τώρα, θα είναι μία θεματολογία που θα κρατήσει μέχρι και την άνοιξη.

Παρθένος: Γενικά μην το λες ούτε του… παπά ότι περνάς τόσο αναίμακτα αυτή την έκλειψη σε σχέση με τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου. Η έκλειψη εσένα σε επηρεάζει στο κομμάτι της επικοινωνίας, των συμβολαίων καθώς επίσης σε ό,τι αφορά το μεταφορικό σου μέσο. Καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ τις μετακινήσεις σου διότι υπάρχει κίνδυνος για μικροατυχήματα. Επίσης πρόσεξε λίγο παραπάνω την υγεία σου. Οι δύο μέρες που χρειάζονται προσοχή για σένα είναι η 9η Νεμβρίου με ξαφνικά γεγονότα έως αποκαλυπτικά! Επίσης πρόσεχε τι κάνεις και τι λες στις 10 του μήνα διότι μπορεί να έρθουν σοβαρές ρήξεις.

Ζυγός: Το βασικό θέμα που θα σε απασχολήσει μέχρι και τον Μάρτιο είναι τα εισοδήματά σου κι η οικονομική σταθερότητα. Αυτός είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας, καθώς η έκλειψη μιλάει για ξαφνικά έξοδα, αλλά και λύσεις που πρέπει να βρεθούν διότι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις έχουν αρχίσει και… ουρλιάζουν. Στις 5 Νοεμβρίου συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα στο θέμα έσοδα και έξοδα. Επίσης πρόσεξε πάρα πολύ στις 7 Νοεμβρίου επειδή μπορεί να υπάρξει κάποιο στενόχωρο γεγονός στην ερωτική σου ζωή, το οποίο μπορεί να φτάσει -αν δεν προσέξεις- ως και τον χωρισμό.

Σκορπιός: Η έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σας κι αφορά εσάς και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου. Οσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε συγκλονιστικές εξελίξεις κι αλλαγές στο θέμα σχέση-γάμος, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Προσοχή στις 7 Νοεμβρίου, καθώς μπορεί να υπάρξει χωρισμός στη σχέση που ήδη έχετε ή να λήξετε μία συνεργασία επαγγελματική. Τα γεγονότα αυτά των προσωπικών σχέσεων θα επηρεάζουν θέματα σπιτιού και συγκατοίκησης, όπου κι εκεί μπορεί να έρθει η ρήξη. Οχι, δεν είναι μια καλή εβδομάδα για σένα Σκoρπιέ, η μόνη βοηθητική κάπως ημέρα είναι η 8η Νοεμβρίου.

Τοξότης: Αναίμακτα σχεδόν περνάς την έκλειψη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το κομμάτι που αναμοχλεύει για σένα η έκλειψη είναι η ψυχολογία, τα άγχη, ψυχοσωματικές καταστάσεις, αλλά και κρυφά σχέδια που μπορεί να φέρουν το στοιχείο της αποκάλυψης. Φρόντισε λίγο παραπάνω την υγεία σου και φτιάξε την καθημερινότητά σου διότι αυτό το θέμα -αν δεν το φροντίσεις- θα σε απασχολήσει μέχρι και την άνοιξη. Η χαρούμενη νότα για σένα είναι ότι κάποιο θέμα σπιτιού ή οικογενειακού σου προσώπου θα επιλυθεί. Αυτο θα σου ανεβάσει πάρα πάρα πολύ τη διάθεση.

Αιγόκερως: Εχεις περάσει και χειρότερα, οπότε έχεις μάθει και ξέρεις να διαχειριστείς αυτή την έκλειψη, η οποία ουσιαστικά συμβαίνει στο κομμάτι του έρωτα και των φίλων. Αυτή την εβδομάδα -και γενικά το διάστημα μέχρι και την άνοιξη- πρόσεξε να μην ανακατεύεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον διότι δεν θα πάει πολύ καλά αυτό. Ενα άλλο θέμα που αφορά αυτή την εβδομάδα είναι πως κάποια ξαφνικά γεγονότα παίρνουν περίεργη τροπή σε δημιουργικά σου πλάνα. Η έκλειψη αυτή -αν είσαι γονιός- μπορεί επίσης να επηρεάσει και θέματα που αφορούν τα παιδιά σου.

Υδροχόος: Και ναι, αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε επηρεάζει πάρα πολύ η έκλειψη αυτή, καθώς μιλάει για γεγονότα που αφορούν την καριέρα, αλλά και το σπίτι ή θέματα της οικογένειας. Μόνο για τους εκπρόσωπος του δευτέρου δεκαημέρου οι βασικοί άξονες στη ζωή σου επηρεάζονται και φέρνουν μία εσωτερική μεταμόρφωσή σου, η οποία ακόμα και μέσα από δύσκολες καταστάσεις «χτίζει» το νέο σου εγώ. Στα καλά νέα υπάρχει μία πάρα πολύ καλή όψη στις 10 Νοεμβρίου, η οποία επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, οπότε μία αύξηση μισθού ή μπόνους είναι μέσα στο μενού των ημερών.

Ιχθύες: Ευτυχώς που εσύ ξεγλιστράς ως γνήσιο ψάρι απ’ τις κακοτοπιές. H έκλειψη για σένα γίνεται στο κομμάτι της επικοινωνίας σου, στην εσωτερική σου αναμόχλευση στο ποιος είσαι, πού πας και πού θα καταλήξεις. Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, αλλά και το μεταφορικό σου μέσο. Αν εξαιρέσεις, λοιπόν, το ψυχολογικό κομμάτι και τη… βουτιά στα ενδότερα του ψυχισμού σου, σου έχω και δύο καλές βοηθητικές ημέρες. Στις 8 του μήνα μπορείς να καταστρώσεις ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό. Παράλληλα, στις 10 Νοεμβρίου -ειδικά αν είσαι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου- ο έρωτας σού δίνει φτερά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.