Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [21-25/11]

Η προσεχής βδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα για τα μεταβλητά ζώδια, τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες, τους Ιχθύες, με αυξημένες υποχρεώσεις, στρες, κόπωση και ψυχολογικές πιέσεις. Απ’ τις 21 Νοεμβρίου και μετά οι όψεις χαρίζουν τύχη, χαρά και νέα ξεκινήματα με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία ευνοεί πάρα πολύ Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους των πέντε πρώτων ημερών. Μία πολύ τυχερή μέρα με ευκαιρίες για όλους είναι η 21η Νοεμβρίου.

zar_athrou_stra / Action Press

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί

Διάβασε και το ζώδιο του ωροσκοπίου σου:

Κριός: Στις 19 Νοεμβρίου πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ την επικοινωνία σας διότι μπορεί να υπάρξουν επικοινωνίες με ένταση και νεύρα, που μπορεί να σας πληγώσουν και να ρίξουν την ψυχολογία σας. Απ’ τις 21 Νοεμβρίου φαίνεται να φτιάχνουν, όμως, τα πράγματα κι η προσωπική σας ζωή -καθώς κι η ερωτική σας δραστηριότητα- σάς φτιάχνουν το κέφι. Στο τέλος της εβδομάδας καταστρώνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Στα καλά νέα είναι ότι απ’ τις 23 Νοεμβρίου και μετά ξεκινάει ένας μήνας που ευνοείστε πάρα πολύ σε θέματα εκπαίδευσης και σε θέματα σπουδών.

Ταύρος: Το θέμα που θα σας απασχολήσει είναι τα οικονομικά σας κι οι λύσεις που πρέπει να βρείτε, καθώς ο ανάδρομος Αρης, στον τομέα αυτόν, φέρνει εμπόδια και με ιδιαίτερα αυξημένη ένταση εκεί, στις 19 Νοεμβρίου. Από 21 Νοεμβρίου και μετά οι συνθήκες βελτιώνονται και τη συγκεκριμένη φαίνεται να έχετε μία πολύ τυχερή μέρα στα ερωτικά σας με μία νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία μέσα απ’ το φιλικό σας περιβάλλον. Η νέα σελήνη στις 25 Νοεμβρίου λειτουργεί πυροσβεστικά στα άγχη σας, καθώς βοηθάει να βρείτε λύσεις στο πλάνο του προϋπολογισμού σας.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις στο θέμα καριέρας και σας προβληματίζει πάρα πολύ έντονα ένα εργασιακό ζήτημα, το οποίο σας βγάζει ένταση, θυμό και κόπωση με ανωτέρους σας. Στις 21 Νοεμβρίου, όμως, τα πράγματα φτιάχνουν στο εργασιακό κομμάτι και βρίσκονται -ευνοϊκές για σας- λύσεις. Η νέα σελήνη στις 25 Νοεμβρίου σάς υπόσχεται χαρούμενα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα, καθώς μία νέα σχέση έρχεται για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ιδιαίτερα των γεννημένων πρώτων ημερών. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου σας, η σχέση σας μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να προχωρήσει με καλούς οιωνούς.

Καρκίνος: Στις αρχές της εβδομάδας η ψυχολογία σας περνάει από δύσκολες διακυμάνσεις, καθώς αναθεωρείτε την οπτική σας γωνία στα πάντα κι ανασυντάσσετε τους στόχους της ζωή σας. Οι διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας οφείλονται στην ανάδρομη κίνηση του Αρη απ’ τον 12ο οίκο σας, κάτι που αφορά εσωτερικές αναμοχλεύσεις. Εκμεταλλευτείτε όμως την 21η Νοεμβρίου, καθώς είναι μία χαρούμενη μέρα, με έντονο φλερτ κι ερωτική διάθεση. Η νέα σελήνη, στις 23 Νοεμβρίου, σάς προσφέρει μία επανεκκίνηση σε θέματα υγείας και ζωτικότητας. Είναι μία καλή περίοδος να βελτιώσετε τις εργασιακές σχέσεις, ώστε στις 25 Νοεμβρίου να πετύχετε τον στόχο καριέρας που επιθυμείτε.

Λέων: Στις αρχές της εβδομάδας προσέξτε αρκετά τις φιλικές επαφές σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και περίπλοκες καταστάσεις. Στις 21 Νοεμβρίου βρίσκετε μία λύση σε κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι ή σε κάποιο ζήτημα που αφορά οικονομικά χρέη. Από 25 Νοεμβρίου ξεκινάνε οι ωραίες μέρες για εσάς, με τον ήλιο να μπαίνει στον Τοξότη, γεγονός που ευνοεί πάρα πολύ την ερωτική σας ζωή, καθώς μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο. Για το επόμενο διάστημα του Νοεμβρίου ευνοείστε επίσης πάρα πολύ σε θέματα γονιμότητας κι εγκυμοσύνης.

Παρθένος: Στις αρχές της εβδομάδας προσέξτε την ερωτική σας σχέση, καθώς φαίνεται ότι θα υποβόσκει θυμός κι ένταση. Παράλληλα προφυλάξτε πάρα πολύ θέματα καριέρας διότι θα είναι πάρα πολύ εύκολο να έρθουν ρήξεις μέσα από έντονες διαφωνίες. Τα διαπροσωπικά σας μαλακώνουν λίγο στις 21 Νοεμβρίου, οπότε έρχεται η αποκατάσταση της επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η ίδια μέρα δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες για μία νέα ερωτική γνωριμία. Η νέα σελήνη στις 25 Νοεμβρίου σάς καλεί να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα και με μία μετακόμιση.

Ζυγός: Αυτό το διάστημα προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται λίγο φροντίδα. Στις 21 Νοεμβρίου λαμβάνετε ένα πολύ ωραίο δώρο σε οικονομικό επίπεδο, το οποίο προκύπτει απ’ την εργασία σας ως αύξηση ή κάποιο μπόνους. Η νέα σελήνη σάς χαρίζει αυξημένη και χαρισματική επικοινωνία, η οποία οδηγεί τους αδέσμευτους του ζωδίου σε μία νέα ερωτική ιστορία, που θα βρεθεί στον δρόμο σας, ακόμα κι αν ο δρόμος αυτός είναι μέσα απ’ το διαδίκτυο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου απολαμβάνετε αυτό το διάστημα την ανανέωση στη σχέση με κοινές χαρούμενες δραστηριότητες.

Σκορπιός: Στις 19 Νοεμβρίου προσέξτε πάρα πολύ μία νέα γνωριμία που έχετε ήδη κάνει ή μία φρέσκια σχέση, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, δυσνόητες επικοινωνίες και να να απογοητευτείτε επειδή είχατε φανταστεί κατι άλλο. Η 21η Νοεμβρίου διορθώνει λίγο τις ερωτικές επαφές και τις σχέσεις σας κι έρχεται μία αποκατάσταση επικοινωνίας με το ταίρι σας. Η νέα σελήνη μιλάει ξεκάθαρα για αύξηση των εισοδημάτων σας, που προκύπτουν μέσα απ’ τους σκοπούς και τις θυσίες που έχετε κάνει στην καριέρα σας. Για το υπόλοιπο του μήνα να περιμένετε κάποια αύξηση απ’ τη δουλειά σας ή κάποιο μπόνους.

Τοξότης: Στις 19 Νοεμβρίου προσέξτε τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σας διότι μπορεί να υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα. Η νέα σελήνη, στις 23 Νοεμβρίου, είναι ένα δώρο για σας, καθώς ρίχνει… χρυσόσκονη στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στην ανανέωσή σας. Η αισθηματική σας ζωή παίρνει… φωτιά κι έχετε αυτό το μέλι πάνω σας, που μαγνητίζει όλο τον κόσμο γύρω σας. Οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου θα είναι οι γεννημένοι των πρώτων πέντε ημερών. Αυτή είναι μία εξαιρετική στιγμή να βγάλετε απ’ το… συρτάρι σχέδια επαγγελματικά ή και δημιουργικά και να αρχίσετε να τα υλοποιείτε.

Αιγόκερως: Προσέξτε αρκετά θέματα υγείας, καθώς η σωματική κόπωση είναι προ των πυλών. Η 21η Νοεμβρίου είναι μία υπέροχη μέρα για να κοινωνικοποιηθείτε και να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Η νέα σελήνη, στις 23 του μήνα, συμβαίνει στον οίκο που αφορά την ψυχολογία σας, καθώς σας φέρνει ένα θετικό boost σε σχέδια κι αποφάσεις. Μέχρι και την επόμενη νέα σελήνη οι κινήσεις σας θα είναι σε παρασκηνιακό επίπεδο, αλλά θα τις αποκαλύψετε τη σωστή ώρα κι όταν εσείς θα είστε έτοιμοι γι’ ανακοινώσεις. Η νέα σελήνη φροντίζει αρκετά ώστε να ενισχύετε τη ζωτικότητα και την υγεία σας.

Υδροχόος: Στις 19 Νοεμβρίου προσέξτε τα υπερβολικά έξοδα που μπορούν να αφορούν διασκέδαση ή κατάθεση σε τυχερά παιχνίδια. Ο ανάδρομος Αρης, απ’ το κομμάτι των ερωτικών σας, μπορεί την ίδια ημέρα να φέρει μικρές αναποδιές στη συναισθηματική σας ζωή και να μην αφήσει ξεκάθαρο το τοπίο των προσωπικών σας με έντονο το στοιχείο της ανασφάλειας. Στις 21 Νοεμβρίου κάτι πολύ καλό συμβαίνει στο κομμάτι των εισοδημάτων σας, καθώς ένα ωραιότατο οικονομικό πακέτο έρχεται ως ανταμοιβή των κόπων απ’ την καριέρα σας. Η νέα σελήνη, στις 23 Νοεμβρίου, υπόσχεται κοινωνικοποίηση, νέους φίλους, εξόδους, διασκέδαση και νέες γνωριμίες.

Ιχθύες: Στις 19 Νοεμβρίου προσέξτε πάρα πολύ θέματα σπιτιού, αλλά και οικογενειακά μπερδέματα, καθώς αυτές οι καταστάσεις μπορεί να σας αναστατώσουν. Προσέξτε επίσης την υγεία σας, καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι ιδιαίτερα πεσμένο. Η 21η Νοεμβρίου είναι μία υπέροχη μέρα με πάρα πολλή τύχη – ιδιαίτερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου (ευνοείστε πολύ για τυχερά παιχνίδια). Η νέα σελήνη, στις 23 Νοεμβρίου, μιλάει ξεκάθαρα για νέα ευνοϊκά ξεκινήματα στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, καθώς όποια πόρτα κι αν χτυπήσετε επαγγελματικά… θ’ ανοίξει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.