Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [15-21/10]

Αυτή η βδομάδα είναι πάρα πολύ ευγενική και γενναιόδωρη με τους εκπροσώπους των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου και τους χαρίζει μια σούπερ ερωτική ημέρα στις 19 Οκτωβρίου. Με τους εκπροσώπους, όμως, τους παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους είναι λίγο πιο απαιτητική, καθώς ο Πλούτωνας ζορίζει σε επίπεδο εξουσίας εμμονής και ερωτικών σχέσεων. Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας είναι η 20ή Οκτωβρίου με εντάσεις, συναισθηματικούς περιορισμούς και συμβιβασμούς.

zar_athrou_stra / Action Press

Κριός: Αν είσαι Κριός στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο όλα βαίνουν καλά για σένα με έρωτα, δημιουργία, ομορφιά στην καθημερινότητά σου. Αν όμως είσαι του τρίτου δεκαημέρου, τότε αυτή είναι μία βδομάδα… καρότο και μαστίγιο, όπου ο Πλούτωνας επιτάσσει να μεταμορφωθείς. Σε άλλα νέα, μία πολύ καλή μέρα για σένα είναι η 17η Οκτωβρίου. Στις 19 Οκτωβρίου, ειδικότερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, απ’ τη μία η σεξουαλικότητά σου σφύζει και φωνάζει, απ’ την άλλη πιέζεσαι από κάποια μορφή εξουσίας που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή μιλάει για επίτευξη των οικονομικών σου στόχων και για το πόσο επιτέλους θα αισθανθείς πιο ασφαλής σε  επίπεδο εισοδημάτων. Στις 17 Οκτωβρίου κάποιο γεγονός βελτιώνει την καθημερινότητά σου και πετυχαίνεις μία πολύ σημαντική οικονομική συμφωνία. Ρυθμίζεις επίσης θέματα υγείας, για τα οποία μπορεί να μιλούσες αρκετό καιρό τώρα κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νους υγιής εν σώματι υγιή, άλλωστε. Κατά τ’ άλλα δώσε λίγο βάση σε επίπεδο καριέρας κι εργασιακού περιβάλλοντος διότι εκεί ετοιμάζονται κάτι… λακούβες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα τέλη Οκτωβρίου.

Δίδυμοι: Το ξέρεις ότι σε ζηλεύουν όλοι γι’ αυτές τις υπέροχες όψεις που βιώνεις αυτή τη στιγμή, ε; Μέχρι να γυρίσει ο Αρης ανάδρομος κάνε το πάρτι σου με καλεσμένους τον έρωτα, τη διασκέδαση, το φλερτ κι όλα αυτά που ξέρει ένας Δίδυμος για να περνάει καλά. Η πιο ερωτική όψη που συμβαίνει τον Οκτώβριο σε αφορά κι είσαι πρωταγωνιστής μαζί με τον Ζυγό. Στις 19 Οκτωβρίου συμβαίνει η όψη αυτού του σεξ και σου υπόσχεται νέες γνωριμίες, ρομαντικές ευκαιρίες, με την Αφροδίτη να κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Αρη στο ζώδιό σου.

Καρκίνος: Η ψυχολογία σου το τελευταίο διάστημα είναι λίγο σαν το… τρενάκι του τρόμου. Προσπαθείς εδώ και καιρό να λύσεις ένα πρόβλημα που αφορά το σπίτι ως οίκημα  ή κάποιο οικογενειακό πρόβλημα κι αυτή η βδομάδα έρχεται εν μέρει να δώσει κάποιες πιθανές λύσεις και να σου ανεβάσει λίγο στιγμιαία την ψυχολογία. Ωστόσο, έρχονται οι αντιπαραθέσεις στη σχέση σου, οι οποίες σε ξαναφέρνουν στο σημείο επανεκκίνησης για να τα παρατήσεις όλα και να πάρεις τα… βουνά. Πρόσεξε λίγο παραπάνω στις 19 Οκτωβρίου, η οποία είναι μέρα αρκετά πιεστική για σένα με εντάσεις και πιθανούς τσακωμούς.

Λέων: Απογειωτική επικοινωνιακά αυτή εβδομάδα για σένα, αναφορικά με κοινωνική δικτύωση φίλους, διαδίκτυο και νέες γνωριμίες. Πιθανότατα θα σου παρουσιαστεί ένας έρωτας μέσα απ’ το διαδίκτυο. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν σου κάτσει κι ένα καλό προξενιό, αλλά προσοχή, μην απορρίψεις τέτοια πρόταση. Στα δύσκολα νέα της εβδομάδας είναι ότι η επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον θα κινηθεί σε ρυθμούς πιεστικούς, έντονους και σχεδόν χειριστικούς. Πρόσεξε λίγο! Τα νεύρα σου… κρόσια στο επίπεδο δουλειάς στις 19 και 20 Οκτωβρίου, καθώς επίσης φρόντισε και την υγεία σου, αλλά και το μεταφορικό σου όχημα.

Παρθένος: Τα δύσκολα της εβδομάδας σχεδόν δεν σε ακουμπάνε. Ισα-ίσα ευνοείσαι απίστευτα. Κλείνεις μία νέα συμφωνία, η οποία προχωράει σε ένα σχέδιο που ήδη είχες καταστρώσει τον Σεπτέμβριο, το οποίο και σε απογειώνει οικονομικά στις 19 του μήνα. Αν είσαι γονιός θα υπάρξουν κάποια έξοδα που αφορούν το θέμα παιδί, αν δεν είσαι γονιός τότε  θα ξοδέψεις χρήματα  σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο. Απ’ την άλλη κάποιος έρωτας που υπάρχει στο προσκήνιο πιθανότατα να σε κάνει να αισθανθείς λίγο ανασφαλής στις τελευταίες μέρες της εβδομάδας και να έχεις κάποιες απορίες για το πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Ζυγός: Βρίσκεσαι σε μία εξαιρετικά αγαπησιάρικη κι ερωτική φάση με αποκορύφωμα στις 19 Οκτωβρίου, όπου ο έρωτας σού παίρνει τα μυαλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, απλώς πρόσεξε να μην έχεις παραληρήματα με εμμονές απ’ το πολύ πάθος. Σε άλλα νέα, προσπάθησε να μην είσαι πάνω από ένα τηλέφωνο και συνέχισε να κάνεις τη ζωή σου. Ο έρωτας θα κάνει τη δουλίτσα του όπως πρέπει, στο υπόσχομαι αυτό. Το άλλο που θα σε ταλαιπωρήσει λίγο είναι τα θέματα σπιτιού και οικογένειας, αυτά θα είναι τα ξενέρωτα της εβδομάδας.

Σκορπιός: Ο Άρης στον όγδοο οίκο σου σημαίνει δύο πράγματα, απ’ τη μία απίθανο σεξ κι απ’ την άλλη χρέη, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα με τους ωραίους και τα χρέη, μόνο που εδώ μιλάω κυριολεκτικά για τράπεζες, εφορίες κτλ. Πιο συγκεκριμένα θα σου πω πως κάτι σούπερ ερωτικό αναστατώνει τη ζωή σου, αλλά το κρατάς σε κρυφό επίπεδο. Παρ’ όλ’ αυτά περνάς πάρα πολύ καλά, εκεί στις 19 Οκτωβρίου, με τη σούπερ ερωτική όψη Αφροδίτη με τρίγωνο Αρη. Κατά τ’ άλλα κάποιες επικοινωνίες που κάνεις, αναφορικά με κάποια κρυφά σου σχέδια, μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν λίγο.

Τοξότης: Η κοινωνικότητά σας αγγίζει επίπεδα-ρεκόρ αυτή την εβδομάδα, η οποία όμως δείχνει ότι δεν βοηθάει και πάρα πολύ το πορτοφόλι σας, καθώς οι πολλές δραστηριότητες, οι έξοδοι, η διασκέδαση ανοίγουν το πορτοφόλι και ξοδεύουν παραπάνω απ’ αυτό που σας χρειάζεται. Απ’ την άλλη, η εξαιρετική όψη του έρωτα Αφροδίτη με τρίγωνο Αρη βρίσκεται στους οίκους που μιλάνε για μία σχέση που προκύπτει απ’ το φιλικό περιβάλλον και μπορεί να πάρει μορφή επισημοποίησης, μόνο όμως αν ρίξετε τις άμυνές σας και αφεθείτε, καθώς ο Αρης απ’ τον έβδομο οίκο σας μιλάει για αντιστάσεις και παρόρμηση.

 Αιγόκερως: Εχεις εμπεδώσει τα τσιτάτα περί life coaching και, ναι, έχεις επικεντρωθεί στους στόχους καριέρας και στην αυτοανάπτυξή σου. Αυτή την εβδομάδα συμβαίνει κάτι αντιφατικό σε σένα. Απ’ τη μία κάποιο πλάνο που θα διευκολύνει τη ζωή σου στο εργασιακό σου περιβάλλον και σε κάποια συμφωνία με τους ανώτερούς σου, η οποία παίρνει σάρκα και οστά, απ’ την άλλη για να φτάσεις εκεί θα ζοριστείς αρκετά. Σε άλλα νέα, τα αγαθά κόποις κτώνται. Τώρα που γύρισε κι ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία, η μεταμόρφωσή σου, την οποία είχες επανεξετάσει όλο αυτό το διάστημα, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

 Υδροχόος: Παρασκηνιακά γίνονται πάρα πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Πλούτωνας απ’ τον 12ο οίκο  σου μεταμορφώνει τη σκέψη σου, τις πεποιθήσεις σου και σε καλεί να αλλάξεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις και να παρουσιάσεις τον καινούργιο σου εαυτό στον κόσμο. Απ’ την άλλη, ένας έρωτας χωρίς ταμπού με κάποιο φιλοσοφημένο άτομο, πιθανότατα με ζώδιο αέρα, έρχεται να ενώσει την ενέργειά του μαζί σου και να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αφέσου λίγο στον έρωτα και στη χαρά της ζωής, θα σου κάνει καλό, έτσι, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ταμπού.

Ιχθύες: Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να προσέξεις λίγο τις φιλίες σου και τις νέες γνωριμίες διότι εκεί μπορεί να υπάρξει κάποια λακούβα. Δώσε μία προσοχή παραπάνω, ειδικότερα αν έχει προκύψει κάτι ερωτικό μέσα από κοινούς φίλους και παρέες.  Αν είσαι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου, το τετράγωνο του Αρη πιθανότατα να σε ζορίσει σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και σε σωματικές αντοχές. Ξέχνα λίγο τις αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, διότι όλοι το ξέρουν πως όταν ζορίζεσαι… αυτομαστιγώνεσαι σώμα και ψυχή. Στα καλά νέα, ρυθμίζονται ευνοϊκά θέματα σπιτιού ή κάποια οικογενειακή υπόθεση που από καιρό σε απασχολούσε. 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.