Οι 8 αγαπημένοι προορισμοί διασήμων [vid]

©Pixabay

Από την Ελλάδα μέχρι και την Καραϊβική υπάρχουν ξεχωριστά μέρη που επιλέγουν οι διάσημοι για να απολαύσουν τις διακοπές τους σε προορισμούς με χλιδή και πολυτέλεια.

Όλοι έχουν ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση. Έτσι και οι διάσημοι, δεν χάνουν την παραμικρή ευκαιρία για να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής. Βέβαια, οι προορισμοί τους οποίους επιλέγουν, μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Broad Beach, Malibu

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι αποκλειστικά ιδιωτική, για αυτό το λόγο στη δυτική πλευρά της εθνικής οδού του Malibu θα παρατηρήσεις εκτός από τις πανέμορφες παραλίες και πολυτελή καταλύματα που κάνουν την θέα ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Στην Καλιφόρνια μπορεί, ωστόσο, οι πολυτελής παραθαλάσσιες κατοικίες να κοστίζουν εκατομμύρια, ο νόμος απαιτεί από τους ιδιοκτήτες να παρέχουν ανοιχτή πρόσβαση του κοινού προς την ακτή. Με άλλα λόγια, η Barbra Streisand μπορεί να έχει αποκλειστικά δικαιώματα στο αρχοντικό πάνω από τον βράχο με θέα τον Ειρηνικό, αλλά κάτω η παραλία ανήκει σε όλους.

Plage de Pampelonne, St Tropez

Μεταξύ των πολλών επιπέδων άμμου της Μεσογείου, λίγα είναι τόσο μυθικά όσο το Plage de Pampelonne στο St Tropez. Από τεχνικής απόψεως, η παραλία μήκους πέντε χιλιομέτρων βρίσκεται στο Ramatuell.

Οι Γάλλοι αποκαλούν την περιοχή Σαίν Τροπέ, όμως δεν διαθέτει μαγαζιά με σουβενίρ ή παραθαλάσσιο πεζόδρομο για περίπατο. Υπάρχει κυρίως η παραλία, αμμόλοφοι, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας  και πολλές πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο διάσημο να απολαμβάνει την παραλία.

Νησιά Bora Bora

Είναι το πιο διάσημο νησί του Ειρηνικού με καταπληκτικά τροπικά χρώματα και ένας προορισμός που πρέπει απαραιτήτως να επισκεφθείτε. Η εξωτική λαγκούνα με τις μαγευτικές εικόνες των νερών της και τα καταπληκτικά Overwater Bungalows των πολυτελών ξενοδοχείων θα σας φιλοξενήσουν στην κυριολεξία «πάνω στα νερά της».

Διάσημοι από το Hollywood συχνά επιλέγουν τη λευκή τους άμμο για να χαλαρώσουν, όπως ο Justin Bieber ή Kim Kardashian και που ξέρετε, ίσως βρείτε το σκουλαρίκι που έχασε το 2011 στην παραλία.

Άγιος Βαρθολομαίος, Καραϊβική

Οι περισσότεροι διάσημοι που πηγαίνουν στην Καραϊβική συχνάζουν στον Άγιο Βαρθολομαίο, στη λευκή αμμουδιά με απαλό κύμα και διάφανο γαλαζοπράσινο νερό.

Αν βρεθείτε εκεί και είστε τυχεροί, μπορεί να συναντήσετε την τραγουδίστρια Beyonce και την ηθοποιό Penelope Cruz που περνούν ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά, τον Brand Pitt, τον Mick Jagger και τον Robert de Niro στο αγαπημένο τους στέκι, στο “Le Select Bar”, αλλά και τον Tom Hanks που φαίνεται να είναι φανατικός οπαδός του εστιατορίου Boubou’s.

Καλό Λιβάδι, Μύκονος

Η παραλία Καλό Λιβάδι, μια από τις μεγαλύτερες και πολυσύχναστες της Μυκόνου, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού. Η άψογη οργάνωση της σε συνδυασμό με τη μοναδική της φυσική ομορφιά έχουν συντελέσει στην όλο και αυξανόμενη δημοτικότητά της σε πολλούς κοσμικούς και μη.

Τα τελευταία χρόνια στο Καλό Λιβάδι διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία συναυλίες διάσημων καλλιτεχνών και πολλά events από τα γύρω beach bar – restaurants προσελκύοντας κυρίως τις βραδινές ώρες μόνιμους κάτοικους του νησιού αλλά και πολλούς τουρίστες. Μπορεί το Beach Club της Lindsay Lohan να έκλεισε, ωστόσο η Μύκονος εξακολουθεί να είναι κορυφαία επιλογή για διάσημους, όπως ο σχεδιαστής Marc Jacobs.

Hamptons, Νέα Υόρκη

Tα Hamptons είναι ένα γκρουπ από μικρά χωριουδάκια που χωρίζονται χονδρικά σε Southampton και East Hampton. Εκεί περνούν οι Αμερικανοί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ τα σπίτια των star όπως η Madonna, ο Richard Gere και η Uma Therman, χρήζουν τον εν λόγω κομμάτι του Long Island μία αντίστοιχη Μύκονο σε πιο παραδοσιακή μορφή.

Δυτικές ακτές, Ζάκυνθος

Η δυτική ακτή της Ζακύνθου χαρακτηρίζεται από φανταστικά φυσικά μέρη όπως το Ναυάγιο, οι κόλποι του Πόρτο Λημνιωνα, του Πόρτο Ρόξα και η παραλία του Πόρτο Βρώμη με το μικρό νησάκι μπροστά.
Η δυτική ακτή έχει μία φανταστική θάλασσα με μοναδικά χρώματα και το μεγαλύτερο μέρος της είναι προσιτό μόνο με σκάφος. Διάσημοι την επιλέγουν για τις πολυτελής τους διακοπές με το ιδιωτικό τους σκάφος, μακριά από τα φώτα των cameraman.

Παραλία Tayelet, Tel Aviv

Μοναδικό σημείο αναφοράς για την πόλη του Τελ Αβίβ, αποτελεί το παραλιακό του μέτωπο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί. Είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο , αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους. Η παραλία είναι τεράστια, μπορείς να την περπατήσεις ή να πάρεις ένα ποδήλατο και κάνεις τις βόλτες πάνω κάτω. Οι φοίνικες, τα ξενοδοχεία, τα κτίρια όλα αυτά μου θυμίζει Μαϊάμι η την  Καλιφόρνια .

Με πληροφορίες από Euronews

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.