Ο κόσμος εξελίσσεται! Εμείς συμβαδίζουμε μαζί του;

Ο κόσμος μας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται!

Κι εμείς προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με αυτήν την αλλαγή. 

Να είμαστε «μέσα» σε όλα. Γιατί κι εμείς προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε.

Νέες συνήθειες, καινούρια χόμπι και τεχνολογίες, με τις οποίες, ακόμα κι αν δεν είμαστε εξοικειωμένοι και μας δημιουργούν κάποια αμηχανία, αξίζει να τις δοκιμάσουμε, γιατί δίνουν το κάτι παραπάνω στη ζωή μας. 

Όπως ακριβώς κάνουν και τα νέα Bao Buns των Goody’s Burger House!  

Το τελευταίο διάστημα, συναντάμε σε όλο και περισσότερα μενού εστιατορίων, αυτή τη νέα επιλογή γρήγορου, νόστιμου και διαφορετικού φαγητού, που δεν είναι άλλη από τα Bao Buns. Αυτή η νέα και εξωτική επιλογή με το αφράτο ψωμάκι και τη διαφορετική γέμιση ανά περίπτωση, έχει αποτελέσει έμπνευση για μεγάλους σεφ να δημιουργήσουν ιδιαίτερες συνταγές και γεύσεις, αλλά και για concepts καταστημάτων που βασίζονται αποκλειστικά στην προσφορά bao buns.

Τα Goody’s Burger House δεν θα μπορούσαν να μην εντάξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτή τη νέα τάση στο μενού τους. Γιατί τα Goody’s Burger House φέρνουν πάντα κάτι νέο! Με τρεις, λοιπόν, πρωτότυπες συνταγές, μας καλούν να δοκιμάσουμε τα νέα τους bao buns, προσθέτοντας μία διαφορετική, «εξωτική» νότα στην καθημερινότητά μας. 

Επιλέξτε ανάμεσα στη συνταγή “Pulled Beef”, με ζουμερά κομμάτια από αργομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κρέας, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και spicy mayo sauce, το “Crispy Chicken”, με τραγανό κοτόπουλο πανέ, μαρούλι, τριμμένο αμύγδαλο και sweet chili mayo sauce και τα “Ψητά λαχανικά”, τη vegan επιλογή, με ψητά λαχανικά, τριμμένο αμύγδαλο και vegan spicy mayo sauce.

Απολαύστε τα νέα Bao Buns των Goody’s Burger House στο κοντινότερο κατάστημα, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com/bao-buns/ ή το Goody’s app

Ακολουθήστε τα Goody’s Burger house σε Facebook και Instagram

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.