Ο Άρης 2-1 τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Χωρίς να αγωνιστούν όσοι έπαιξαν βασικοί κόντρα στην Αλκμααρ, ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 από τον Άρη, σε φιλικό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, εννιά μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μακάμπι Χάϊφα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το φιλικό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με Μανωλά και Μπα στο κέντρο της άμυνας, με Ανδρούτσο και Κίτσο στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τον Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη, μπροστά τους τους Ραντζέλοβιτς και Καρβάλιο, στην επίθεση τον Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Τικίνιο.

Στο 7’ σουτ του Πάλμα, άουτ. Στο 20’ μετά από κόρνερ του Ραντζέλοβιτς, ο Μπα δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, άουτ. Στο 30’ σουτ του Καρβάλιο, άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Πάλμα στο 31’. Στο 32’ ο Ραντζέλοβιτς μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο, χωρίς να υπάρξει κάποια υπόδειξη. Στο 37’ μετά από εκτέλεση του Μαντσίνι, κεφαλιά του Πίρσμαν, άουτ. Στο 38’ σουτ του Πάλμα έφυγε άουτ, ενώ αμέσως μετά, σουτ του Ραντζέλοβιτς, μπλόκαρε εύκολα ο Κουέστα.

Στο 46’ καλό σουτ του Ανδρούτσου, διώχνει σε κόρνερ ο Κουέστα. Στο 49’ καλό σουτ του Αμπουμπακάρ, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Φαμπιάνο και φεύγει κόρνερ. Στο 66’ σουτ του Καμάτσο, μπλοκάρει ο Τζολάκης.

Στο 74’ ο Άρης άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Νταμπό, ο Καμάτσο χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Ολυμπιακού, πέρασε και τον Τζολάκη και πέτυχε το γκολ.

Στο 75’ ο Άρης πέτυχε το 2-0 ήταν ο Ματσίνι έβγαλε σέντρα, ο Μπα προσπάθησε να διώξει αλλά ουσιαστικά έβγαλε εκτός θέσης τον Τζολάκη και έστρωσε στον Χατζηιωάννου, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο 80’ ο Χασάν πίεσε τον Φαμπιάνο και έκλεψε, έκανε το σουτ με τον Κουέστα να διώχνει, όμως ο Τικίνιο ήρθε από πίσω και σε κενή εστία μείωσε σε 2-1.

Στο 84’ σουτ του Καρβάλιο, άουτ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (61’ Οντουμπάτζιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (61’ Μαζικού), Ντουκουρέ (81’ Σγούρος), Ντιόπ (54’ Νταμπό),  Ιτούρμπε (61΄Καμάτσο), Μαντσίνι, Πάλμα (61’ Χατζηιωάννου), Γκρέι (61’ Γκαρσία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μανωλάς (75’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κίτσος (46’ Άβιλα), Ανδρούτσος Εμβιλά, Μπουχαλάκης (67’ Κούντε), Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67’ Χασάν), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.