Ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη για την Superleague

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (21.00) αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη (18.30) δεσπόζουν για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ (19.30).

Το ντέρμπι των «αιωνίων» βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και μια εβδομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται πλέον τρίτος προσπαθεί να κρατηθεί σε αυτή τη θέση τουλάχιστον.

Πέρα από τους στόχους, τα ντέρμπι έχουν τη δική τους αξία.

Έτσι ο Ολυμπιακός δε θα ήθελε, παρά τη συνολική συγκομιδή του, να μείνει χωρίς νίκη στα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Και ο τελευταίος να έχει την ικανοποίηση ότι δεν θα έχει χάσει από τον πρωταθλητή.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρίσκει και τις δύο ομάδες της πόλης σε πίεση, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ βλέπει πλέον και τη δεύτερη θέση να κινδυνεύει, καθώς ο Παναθηναϊκός τον πλησίασε στους πέντε βαθμούς. Ο Άρης από την πλευρά του ισορροπεί στις λεπτομέρειες στη μάχη για την Ευρώπη και δεν θα ήθελε να υποστεί τρίτη ήττα στη σειρά.

Τα περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΚ, που πλέον αν δεν εκμεταλλευτεί την έδρα της στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα περιορίσει τις ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε αυτό το χωρίς αύριο ματς οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, που συνοδεύτηκαν και από την πρώτη νίκη στα Playoffs.

TAGS:

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.