Νίκησε και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, 1-0 με γκολ του Τικίνιο

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού μετά από τον ΠΑΟΚ, κέρδισε και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με 1-0, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τικίνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε φουλ ροτέϊσιον στην ομάδα, με τον νεαρό Μπαγκαλιάνη να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος. Καλό παιχνίδι από Κίτσο και Βρουσάι, όπως και από τον έμπειρο Αβραάμ. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπαγκαλιάνη, στα αμυντικά άκρα τους Κίτσο και Ανδρούτσο, στο κέντρο τους Κούντε, Κανέ και Καρβάλιο, στα εξτρέμ τους Φαντιγκά και Βρουσάϊ, αλλά και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 8′ πρώτη καλή φάση για τον Άρη, με τον Πάλμα να κάνει καλό κοντρόλ στην περιοχή και να πιάνει συρτό σουτ, όμως με την προβολή ο Μπαγκαλιάνης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 10′ δυνατό σουτ του Κούντε, εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 13′ ο Βρουσάϊ βγάζει σε τετ α τετ τον Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να σουτάρει, όμως ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 24′ σουτ του Ιτούρμπε, εκτός περιοχής, στα χέρια του Τζολάκη. Στο 45′ καλή ευκαιρία για τον Άρη με τον Μαντσίνι να κάνει συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Τζολάκης έδιωξε.

Στο 52′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Αβραάμ έκανε καρφωτή κεφαλιά, με τον Κουέστα να αποκρούει όμως τον Τικίνιο να έρχεται από πίσω και με πλασέ να πετυχαίνει το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 67′ κεφαλιά του Μπράμπετς έφυγε άουτ. Στο 72′ σκαφτή μπαλιά του Βαλμπουενά για τον Τικίνιο ο οποίος ανοίγει το κοντρόλ με τον Κουέστα να τον κλείνει και να παραχωρεί το κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Κούντε προσπαθεί να απειλήσει, όμως ο γκολκίπερ του Άρη μπλοκάρει εύκολα. Στο 80′ σουτ του Μπρούνο Γκάμα, άστοχο. Στο 90′ μακρινό σουτ του Ιτούρμπε, άουτ.  

Κίτρινες: Κανέ

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Ντουνκουρέ, Μαντσίνι (76′ Μάνος), Μπράμπετς, Ματίγια, Λέϊσμαν, Γκαρσία (66′ Γκάμα), Σούντγκρεν, Ιτούρμπε, Πάλμα (53′ Εντιαγέ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (76′ Καρμπόβνικ), Ανδρούτσος, Κανέ, Κούντε, Καρβάλιο (82′ Σουρλής), Φαντιγκά (68′ Βαλμπουενά), Βρουσάϊ, Τικίνιο (76′ Ελ Αραμπί).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.