Netflix: Τα κορυφαία προγράμματα που έρχονται το Φθινόπωρο [vids]

©Iana_d_armas – Instagram

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του, αλλά το Netflix δεν σταματά να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο.

Ακολουθούν 10 προγράμματα που έρχονται στην πλατφόρμα το Φθινόπωρο και κανείς δεν πρέχει να τα χάσει.

I Used To Be Famous

Ο Ed Skrein του Game of Thrones και Deadpool στον ρόλο ενός τραγουδιστή που βασανίζεται στον δρόμο του για την επιτυχία. Ο πραγματικός πρωταγωνιστής στην ταινία είναι ο Stevie, ο αυτιστικός ντράμερ του μουσικού ντουέτου με ένα τραγούδι που μπορεί να τους οδηγήσει στο Χόλυγουντ.

Έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου.

Wednesday

Η οικογένεια Άνταμς επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Netflix, με την «υπογραφή» του Τιμ Μπάρτον και κεντρικό πρόσωπο τη μικρή κόρη της οικογένειας. Η Τζένα Ορτέγκα θα είναι στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων.

Η σειρά 8 επεισοδίων είναι ένα μυστήριο με μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday. Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις τηλεπαθητικές ικανότητές της, να αποτρέψει μια σειρά από δολοφονίες και να επιλύσει ένα μυστήριο.

Η σειρά αναμένεται το Φθινόπωρο.

Blonde

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία της Joyce Carol Oates, η οποία διηγείται τις κρυφές πτυχές της ζωής της Μέριλιν Μονρόε.

Με soundtrack από μια αργή έκδοση της ερμηνείας του 1953 της Μονρόε για το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend», το τρέιλερ προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια της ίδιας της ταινίας. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Άντριου Ντομινίκ, ο οποίος έγινε γνωστός από την αμερικανικό αστυνομικό θρίλερ του 2012, «Killing Them Softly», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Entergalactic

Μια δημιουργία του μουσικού και ηθοποιού Kid Cudi και του Ian Edelman, με κεντρικό θέμα την αγάπη.

Έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

The Midnight Club

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Mike Flenagan και την «υπογραφή» του στα horror series. Ως υπεύθυνος για τα The Haunting of Bly Manor Hill, The Haunting of Hill House και το Midnight Mass, ξέρει πως να ανατριχιάσει το κοινό του.

Νεαροί ασθενείς σε ψυχιατρείο μαζεύονται τις νύχτες και λένε ιστορίες υπερφυσικού τρόμου μέχρι κάποιος να πεθάνει. Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου.

Descendant

Ένα ντοκιμαντέρ για την του τελευταίου γνωστού πλοίου που μετέφερε σκλάβους στην Αμερική από την Αφρική.

Έρχεται στις 21 Οκτωβρίου.

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities 

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τρέιλερ από τη νέα σειρά τρόμου που έρχεται σε παραγωγή του Guillermo Del Toro, με τον τίτλο Cabinet of Curiosities. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και αναμένεται να «φτάσει» στο Netflix τον Οκτώβριο.

Το κάθε επεισόδιο φέρει την υπογραφή ενός σκηνοθέτη ταινιών τρόμου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν οι Panos Cosmatos, Jennifer Kent, Keith Thomas, Vincenzo Natali, Catherine Hardwicke και Ana Lily Amirpour. Θα δούμε ηθοποιούς όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint και Sofia Boutella

Το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Οκτωβρίου στο Netflix.

1899

Μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών φεύγει από το Λονδίνο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη, με τους ίδιους να «μπλέκουν», όταν ένα άλλο πλοίο αρχίζει να παρασύρεται στην ανοιχτή θάλασσα.

Έρχεται στις 24 Νοεμβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.