Netflix: Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

©Unsplash

Φτάνει η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με νέες κυκλοφορίες να έρχονται στο Netflix από 28/8.

Οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Netflix καλύπτουν όλα τα γούστα από θρίλερ, περιπέτειες, αισθηματικές σειρές και άλλα.

Είμαι δολοφόνος

Η 3η σεζόν του Βρετανικού ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη στις οθόνες μας από 30 Αυγούστου. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που δίνει την ευκαιρία σε θανατοποινίτες να δώσουν τη δική τους εκδοχή για τα εγκλήματά τους. Βασίζεται σε συνεντεύξεις θανατοποινιτών που αφηγούνται τα εγκλήματά τους και σκέφτονται πως οι πράξεις τους κατέστρεψαν τις ζωές άλλων ανθρώπων αλλά και των ίδιων.

Έτυχε να περνάω

Η υπόθεση της ταινίας είναι γύρω από έναν νεαρό Βρετανό καλλιτέχνη που κάνει γκράφιτι. Ο συγκεκριμένος «βάφει» κυριλέ σπίτια και σε μια από τις δουλείες του ανακαλύπτει ένα διεστραμμένο μυστικό σε ένα κρυμμένο υπόγειο. Αυτά που έπονται θέτουν σε κίνδυνο τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Αυγούστου, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ ΜακΚέι, Κέλι ΜακΝτόναλντ, Χιου Μπόνεβιλ.

Υπό τον έλεγχό της

Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της, όταν αυτή μένει έγκυος. Όταν η κατάσταση περιπλέκεται αρχίζει και η ίδια να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 31/8.

Πρωταγωνιστούν οι Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκιχόν, Cumelén Sanz, Άλεξ Παστράνα.

Έρωτας στη Βερόνα

Πρόκειται για μια αισθηματική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κατ Γκράχαμ, Τομ Χόπερ, Laura Hopper.

Η πρωταγωνίστρια Τζούλι πραγματοποιεί το ταξίδι των ονείρων της στη Βερόνα της Ιταλίας. Γρήγορα όμως το ταξίδι θα στραβώσει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Ο Διάβολος στο Οχάιο

Η συγκεκριμένη αστυνομική σειρά έρχεται στο Netflix την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με μοναδικό σκοπό να καθηλώσει τους θεατές της.

Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Daria Polatin. Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

Πρωταγωνιστούν οι Emily Deschanel, Σαμ Γέιγκερ, Gerardo Celasco.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.