Netflix: Οι κορυφαίες νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας [vids]

©Tumisu – Pixabay

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει, με νέες κυκλοφορίες στο Netflix.

Ας δούμε αναλυτικά όσα δεν πρέπει να χάσουμε:

Γεια, Αντίο και όλα τα σχετικά

Η ταινία «Γεια, Αντίο και όλα τα σχετικά» είναι μια ρομαντική κομεντί από τους παραγωγούς του «0To All the Boys». Η ταινία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που αφού έκαναν μια συμφωνία να χωρίσουν πριν από το κολέγιο, περνούν το τελευταίο τους βράδυ μαζί σε ένα τελευταίο επικό ραντεβού. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Ιουλίου.

King of Stonks

Η σειρά είναι εμπνευσμένη, με επίκεντρο τον ναρκισσισμό. Η σειρά ακολουθεί ένας υπερφιλόδοξο οικονομολόγο που εξαπατά για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη. Η σειρά King of Stonks θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Ιουλίου.

Boo, Bitch

Το «Boo, Bitch» είναι μια κωμική σειρά με πρωταγωνίστρια την Λάνα Κόντορ, τελειόφοιτη Λυκείου που αρχίζει να ζει μια δυναμική ζωή,πριν ανακαλύψει πως είναι φάντασμα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου.

Η πιο μεγάλη νύχτα

Μία ισπανική παραγωγή έξι επεισοδίων που δεν πρέπει να χάσετε. Ένοπλες δυνάμεις περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και απαγάγουν τον Σιμόν Λάγο, έναν φυλακισμένο κατά συρροή δολοφόνο. Εάν οι φρουροί τον παραδώσουν, η επίθεση θα τελειώσει. Όμως ο φύλακας αρνείται να υποκύψει στο αίτημά τους. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Ιουλίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.