Netflix: Οι επιλογές της εβδομάδας [vids]

©Pixabay

Ενδιαφέρουσες είναι οι κυκλοφορίες στο Netflix και αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθούν οι επιλογές μας για αυτή την εβδομάδα.

The Real Blind Ring: Η Συμμορία του Χόλιγουντ

Ντοκιμαντέρ για το Bling Ring και τον με τρόπο με τον οποίο νεαροί Αμερικανοί κατάφεραν να ελίσσονται στον τρόπο ζωής του Χόλιγουντ. Δύο άτομα αναφέρονται στημ πραγματική ιστορία πίσω από τις εισβολές στα σπίτια των σελέμπριτι του Χόλιγουντ. Η σειρά ντοκιμαντέρ θα βρίσκεται στο Netflix από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Αρωματοποιός

Aστυνομικό θρίλερ από τη Γερμανία. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και εστιάζει σε μια ντεντέκτιβ, η οποία για να ανακτήσει την όσφρησή της συνεργάζεται με έναν αρωματοποιό που χρησιμοποιεί θανατηφόρες μεθόδους για να δημιουργήσει το τέλειο άρωμα.

Athena

Τη σειρά «Athena» σκηνοθέτησε ο γιος του Κώστα Γαβρά, ο Ρομέν, ο οποίος έγραψε και το σενάριο. Αφορά τρία αδέρφια και τη ζωή τους λίγες ώρες μετά το θάνατο του μικρότερου αδερφού τους, που πυροδοτεί έναν πόλεμο στην κοινότητα του Athena. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα κορίτσια της τελευταίας σειράς

Συγκινητική κωμωδία από την Ισπανία για πέντε φίλες, μία εκ των οποίων έχει διαγνωστεί με καρκίνο. «Τα κορίτσια της τελευταίας σειράς» θέλουν ζήσουν μια ξεχωριστή περιπέτεια. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.