Netflix: Οι επιλογές της εβδομάδας [vids]

©Pixabay

Φτάνουμε στο τέλος του Αυγούστου και οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας στο Netflix μάς υπόσχονται χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix.

Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά

Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν διασκέδαση στην κωμική σειρά με φάρσες. Το ζευγάρι προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να τους βοηθήσει στις πολλαπλές καμπάνιες του. Διαθέσιμο από τις 23 Αυγούστου.

Lost Ollie

Σειρά κινουμένων σχεδίων, μπνευσμένη από το βιβλίο «Ollie’s Odyssey». Όταν ο Μπίλι αφήνει κατά λάθος το κουκλάκι κάπου, εκείνο θα βρεθεί σε μια περιπέτεια. Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 24 Αυγούστου.

Mo

Ο Παλαιστίνιος Mo ζει σε δύο κουλτούρες, και παλεύθει να προσαρμοστεί στον νέο του κόσμο. Στόχος του είναι να πάρει την υπηκοότητα για να παραμείνει στην Αμερική. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 24 Αυγούστου.

Τι Είναι Αγάπη;

Μια αισθηματική κομεντί στην οποία η Σοφία γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ και τον ερωτεύεται. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Αυγούστου.

Χρόνος για Μένα

Στο Me Time, ο Sonny απολαμβάνει την απουσία της γυναίκας και των παιδιών του, κάνοντας κάτι για τον εαυτό του. Έτσι βρίσκει πάλι έναν φίλο του που συνεχίζει να διασκεδάζει. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.