Netflix: Οι επιλογές της εβδομάδας [vids]

©pixabay

Φτάνουμε στην τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου και οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας στο Netflix μάς υπόσχονται χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix:

Δύο Ζωές

Τη νύχτα της αποφοίτησής της από το κολέγιο, η ζωή της Natalie χωρίζεται σε δύο πραγματικότητες. Στη μία μένει έγκυος και στην άλλη μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να συνεχίσει την καριέρα των ονείρων της. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου.

Το κορίτσι στον καθρέφτη

Η υπόθεση της σειράς, αφορά την Alma, η οποία αφού επέζησε από ένα ατύχημα με λεωφορείο και ξυπνά χωρίς να θυμάται το παρελθόν της. Παγιδευμένη σε έναν κόσμο που δεν αισθάνεται δικό της, αναζητά την πραγματική της ταυτότητα. Η σειρά θα είναι στη διάθεσή σας από τις 19 Αυγούστου.

Κλίο

Μία πρώην κατάσκοπος, μετά την πτώση του Τείχους, απελευθερώνεται μετά από δύο οδυνηρά χρόνια φυλάκισης. Η Κλίο αναζητά εκδίκηση, κυνηγώντας τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τη συνωμοσία που την οδήγησε στη φυλακή. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.

Echoes

H μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια την Michelle Monaghan θα είναι διαθέσιμη από19 Αυγούστου. Δύο δίδυμες αδερφές ανταλλάσσουν κρυφά ζωές, ωστόσο δημιουργείται αναστάτωση όταν η μία εξαφανίζεται.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.