Netflix: Οι επιλογές μας για αυτήν την εβδομάδα [vids]

Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του, αλλά οι νέες παραγωγές δεν σταματούν να έρχονται στο Netflix.

Στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας βρίσκουμε ταινία «Blonde» με την Άνα ντε Άρμας, την ταινία δράσης «Monster Hunter» αλλά και την ιστορική ρομαντική-δραματική σειρά «Η αυτοκράτειρα».

Blonde

Μια από τις νέες κυκλοφορίες του Netflix, είναι η ταινία «Blonde» με την Άνα ντε Άρμας στο ρόλο της Μέριλιν Μονρόε. Πρόκειται για ένα μυθοπλαστικό πορτρέτο για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, αλλά και το τίμημα που πλήρωσε για τη φήμη. Έρχεται στο Netflix από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Monster Hunter

Η ταινία δράσης Monster Hunter με πρωταγωνιστές τους Milla Jovovich και Tony Jaa, βασίζεται στο video game με το ίδιο όνομα. Η ταινία εστιάζει σε μια ομάδα ηρώων καθώς προσπαθούν να σώσουν το σπίτι τους από τέρατα. Το Monster Hunter κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η αυτοκράτειρα

Η ρομαντική-δραματική σειρά «Η αυτοκράτειρα» βασίζεται στη ζωή της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας. Η Ελισάβετ ερωτεύεται τον Αυτοκράτορα Φραγκίσκο της Αυστρίας, με την αγάπη να αναστατώνει τη Βιεννέζικη αυλή. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Fullmetal Alchemist: Η τελευταία αλχημεία

Το «Fullmetal Alchemist: Η τελευταία αλχημεία» είναι μια ιαπωνική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δύο αδέλφια έρχονται αντιμέτωποι έναν μεγάλο κίνδυνο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.