Netflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – Οι επιλογές μας [vids]

Nέες κυκλοφορίες έρχονται και αυτήν την εβδομάδα στο Netflix.

Δείτε λεπτομέρειες από τις νέες κυκλοφορίες.

Νεαροί γαλαζοαίματοι (σεζόν 2)

Η 2η σεζόν της σειράς «Νεαροί Γαλαζοαίματοι» έρχεται στο Netflix. H σειρά εστιάζει στον πρίγκιπα Βίλχελμ και το γκέι ειδύλλιό του. Η σειρά είναι διαθέσιμη από σήμερα, 1η Νοεμβρίου.

Killer Sally

Το «Killer Sally» αφηγείται την ιστορία του πιο γνωστού εγκλήματος στον χώρο του μποντιμπίλντινγκ. Συνεντεύξεις καταγράφουν τον γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο. Η σειρά ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Νοεμβρίου.

Blockbuster

H σειρά μας δείχνει με κωμικό τρόπο την περίπτωση του τελευταίου βίντεοκλαμπ, τη στιγμή που οι streaming πλατφόρμες κυριαρχούν. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.

Manifest (σεζόν 4)

Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν της σειράς Manifest έρχεται στις 4 Νοεμβρίου. Η σειρά ακολουθεί τις ζωές των επιβατών ενός αεροπλάνου, που προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη, πέντε χρόνια μετά την απογείωσή του από την Τζαμάικα.

Ενόλα Χολμς 2

Η ταινία εστιάζει σε μια νεαρή ντετέκτιβ, την οποία υποδύεται η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του Stranger Things, καθώς λύνει υποθέσεις στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, ενώ βρίσεκεται κάτω από τη σκιά του αδερφού της, ντετέκτιβ Σέρλοκ, που υποδύεται ο Χένρι Κάβιλ.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.