Netflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – Οι επιλογές μας [vids]

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, με νέες κυκλοφορίες να έρχονται στο Netflix.

Ακολουθούν οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσετε.

Η γραμμή της κιμωλίας

Ισπανική ταινία μυστηρίο. Η Paula και ο σύζυγός της επιστρέφουν με το αυτοκίνητο από το δείπνο και ξαφνικά, πέφτουν πάνω σε ένα κορίτσι που περιφέρεται μόνο του στο δρόμο. Η Paula προσπαθεί να καταλάβει το κορίτσι καιτην εμμονή της με την ιδέα ότι αν αφήσει ένα τετράγωνο με κιμωλία ζωγραφισμένο στο έδαφος. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου.

Το ερμάριο με τα αλλόκοτα πράγματα

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια.m Το κάθε επεισόδιο φέρει την υπογραφή ενός σκηνοθέτη ταινιών τρόμου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν οι Panos Cosmatos, Jennifer Kent, Keith Thomas, Vincenzo Natali, Catherine Hardwicke και Ana Lily Amirpour. Θα δούμε ηθοποιούς όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint και Sofia Boutella

Το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Οκτωβρίου στο Netflix.

Η καλή νοσοκόμα

Η καλή νοσοκόμα είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ που θα δούμε στο Netflix, σε σκηνοθεσία Tobias Lindholm βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 2013 του Charles Graeber.

Πρωταγωνιστές οι Jessica Chastain και Eddie Redmayne.

Το θρίλερ αφηγείται την αληθινή ιστορία του Τσαρλς Κάλεν, ενός νοσοκόμου και κατά συρροή δολοφόνου που ομολόγησε ότι σκότωσε έως και 40 ασθενείς. Στην ταινία, μυστηριώδεις θάνατοι ασθενών αρχίζουν να αυξάνονται. Τότε, η συνεργάτιδα του Κάλεν, Έιμι Λόγκρεν, αρχίζει να ερευνά την κατάσταση.

Η ταινία «Η καλή νοσοκόμα» έρχεται στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου.

Πέρα από το σύμπαν

Η ταινία εστιάζει σε μια πιανίστρια που έχει λύκο. Η κοπέλα δημιουργεί μια σχέση με τον Γκάμπριελ, έναν από τους γιατρούς της ομάδας που τη φροντίζει. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις 27 Οκτωβρίου.

Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο

Γερμανικ αντιπολεμική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1929 του Erich Maria Remarque, που παρουσιάζει την τραγωδία του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.