Netflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας – Οι επιλογές μας [vids]

©Pixabay

Ο Οκτώβριος ήρθε, με το Netflix να εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix.

Πλημμύρα

Η μίνι σειρά είναι εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα της Πλημμύρας που έπληξε την Πολωνία, την Τσεχία και τη Γερμανία το 1997. Οι αρχές λαμβάνουν μια δύσκολη απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Οκτωβρίου.

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν

Η ταινία βασίζεται στο διήγημα του Στίβεν Κινγκ. O Κρεγκ γίνεται φίλος με τον ηλικιωμένο και δισεκατομμυριούχο κύριο Χάριγκαν. Όταν ο κύριος Χάριγκαν πεθαίνει, ο Κρεγκ ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τον φίλο του. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο

Η Άνι Φανέλι είναι μια Νεοϋορκέζα που φαίνεται να τα έχει όλα. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα της ζητά να μιλήσει για όσα έγιναν στο σχολείο Μπρέντλεϊ, η Άνι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Πρωταγωνίστρια είναι η Mila Kunis, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικ Μπάρκερ. Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Τζέσικα Νολ. Στο Netflix από τις 7 Οκτωβρίου.

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου

Η νέα σειρά του Μάικ Φλάναγκαν έρχεται για να στοιχειώσει τις νύχτες μας.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ που κυκλοφόρησε το 1994 και διαδραματίζεται στο Rotterdam Home, ένα κέντρο περίθαλψης ετοιμοθάνατων νέων. Τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια συμφωνία. Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο.

Στην επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρεται: «Σε αυτούς που προηγήθηκαν. Σε αυτούς μετά. Σε εμάς τώρα. Και σε όσους παραπέρα. Ορατό ή αόρατο. Εδώ αλλά όχι εδώ. Σε ένα αρχοντικό με μυστηριώδη ιστορία, τα οκτώ μέλη του Midnight Club συναντιούνται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα για να πουν τρομακτικές ιστορίες και να αναζητήσουν σημάδια του υπερφυσικού από το υπερπέραν».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου.

Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ

Πρόκειται για project του βραβευμένου με Emmy, Ryan Murphy, που εστιάζει σε αληθινή ιστορία.

Η σειρά εξετάζει τα εγκλήματα του Jeffrey Dahmer, διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου. Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters και Niecy Nash.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix: Μέσα σε περισσότερο από μία δεκαετία, 17 έφηβοι και νεαροί άνδρες δολοφονήθηκαν από τον καταδικασμένο δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ. Πώς απέφυγε τη σύλληψη για τόσο πολύ καιρό;

Στο ελληνικό Netflix από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.