Netflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας [17-23/10] – Οι επιλογές μας [vids]

©Pixabay

Βρισκόμαστε μέσα του Οκτωβρίου, με τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix να συνεχίζονται.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας στο Netflix.

Άλυτα μυστήρια

Τα «Άλυτα μυστήρια» επιστρέφουν με 3 νέα επεισόδια. Αληθινές υποθέσεις εξαφανίσεων, φόνων και παραφυσικών φαινομένων έρχονται στο Netfix από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Το σχολείο του καλού και του κακού

Πρωταγωνιστούν η Charlize Theron και η Kerry Washington. Η ταινία εστιάζει σε δύο φίλες, οι οποίες μεταφέρονται στο Σχολείο για το Καλό και το Κακό, όπου νεαροί ήρωες και κακοί εκπαιδεύονται να προστατεύουν την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου.

Παναγία των Παρισίων

Πολλοί ήταν εκείνοι που έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές τους, ώστε να καταφέρουν να σώσουν την Παναγία των Παρισίων.

Η μίνι σειρά Notre Dame αφηγείται τα γεγονότα της βραδιάς που πήρε φωτιά ο ναός.

Ένας πυροσβέστης που ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη, επιστρέφει στην υπηρεσία και τον καλούν να σώσει ό,τι μπορεί από την Παναγία των Παρισίων. Παράλληλα, παρακολουθούμε την ιστορία μίας πυροσβέστριας, η οποία πρόσφατα είδε έναν συνάδελφο της να πεθαίνει εν ώρα υπηρεσίας, αλλά νιώθει αρκετά έτοιμη ώστε να βοηθήσει στην πυρκαγιά της Notre Dame.

Υπάρχει και μία παρουσιάστρια ειδήσεων για την οποία η κάλυψη της πυρκαγιάς αποτελεί το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα της.

Η πυρκαγιά στη Notre Dame είναι απλά η αφορμή για να αποκτήσουν αυτοί οι άνθρωποι μία κοινή ιστορία. Η μίνι σειρά Notre Dame αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου.

Από το μηδέν

Η ρομαντική μίνι σειρά του Netflix βασίζεται στα ομώνυμα best seller των New York Times. Εστιάζει μια Αμερικανίδα που είναι έτοιμη να γνωρίσει την Ιταλία, χωρίς να γνωρίζει ότι το ταξίδι αυτό θα είναι η αρχή μιας επικής ιστορίας αγάπης. Διαθέσιμο από τις 21 Οκτωβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.