Netflix, Disney+, Amazon: Οι καλύτερες σειρές που έρχονται το Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι κομβικός για τις streaming πλατφόρμες, καθώς ξεκινά το νέο πρόγραμμα.

Παλιές σειρές επιστρέφουν και νέες κάνουν ποδαρικό.

Τα «βλέμματα» στρέφονται στο Amazon Prime Video λόγω της πρεμιέρας του πρίκουελ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «The Rings of Power».

Ακολουθεί η λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που έρχονται το Σεπτέμβριο:

LOTR: The Rings of Power

2 Σεπτεμβρίου, Amazon Prime Video

Το «The Rings of Power» είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τόλκιν και διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των «The Hobbit» και «The Lord of The Rings», στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Ουσιαστικά είναι η εποχή όπου τα βασίλεια των νάνων, των ξωτικών και των ανθρώπων ευδοκιμούν, δίχως να γνωρίζουν πως ο Σάουρον δημιουργεί δαχτυλίδια με σκοπό να κατακτήσει τα πάντα.

Το «The Rings of Power» στην πρώτη του σεζόν θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια με το κόστος παραγωγής να ανέρχεται στα 465 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αν διαιρεθεί ανά επεισόδιο ανέρχεται λίγο παραπάνω από 58 εκατομμύρια.

Devil in Ohio

2 Σεπτεμβρίου, Netflix 

Η ιστορία ακολουθεί την ψυχίατρο Σουζάν Μάθις, η οποία προσφέρει καταφύγιο σε μια νεαρή ασθενή που έχει αποδράσει από αίρεση και απειλεί να διαλύσει μια ολόκληρη οικογένεια.

Wedding Season 

8 Σεπτεμβρίου, Hulu και Disney+

Σειρά με στοιχεία κωμωδίας και θρίλερ. Αορά την ερωτική ιστορία της Κέιτι και του Στέφαν, με την οικογένεια του συζύγου της Κέιτι να δολοφονείται.

Cobra Kai

9 Σεπτεμβρίου, Netflix 

Η σειρά «Cobra Kai» επιστρέφει με την 5η σεζόν. Ακολουθεί τις ζωές του Daniel LaRusso και του Johnny Lawrence 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Karate Kid».

Star Wars: Andor 

21 Σεπτεμβρίου, Disney+

Ο Ντιέγκο Λούνα, ως Κάσιαν Άντορ, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της πλατφόρμας Disney+, «Star Wars: Andor». Πρόκειται για το ταξίδι που κάνει ο Άντορ για να μετατραπεί σε έναν επαναστατικό ήρωα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.